Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek.
Wikipedia:
Noyb - European Center for Digital Rights is a non-profit organization based in Vienna, Austria.
Vajon kihez vándorol akkor az a sok-sok megszerzett pénz a bünetésekből?
-
kilua
senior tag
"Noyb eddig főleg a nagy amerikai cégek, az Apple, az Alphabet és a Meta ellen kezdeményezett eljárásokat, amelyek nem ritkán vizsgálatokhoz és több milliárd dolláros büntetésekhez vezettek. Kínai cégek ellen most először tett panaszt az osztrák Noyb"
Nem lehet egyszerű globálisan összekapcsolt platformot üzemeltetni úgy hogy minden európai adat kizárólag európában legyen kezelve, de ha nem lehetetlen akkor komoly büntetések után talán meglépik ezek a kínai és amerikai cégek.
-
Pikari
veterán
Most vettem xiaomi telefont. 16 éve vettem utoljára telefont, de hozzá kell tenni, hogy ismerősök, barátok levedlett telefonjait el szoktam kunyerálni, szóval csak 10 éves lemaradásban voltam technológiailag. Mostanáig.
Igaz, hogy ontopikabb legyek: internet, google, xiaomi account, meg bármi hasonló az nem lesz rajta, és sim kártyát se fog látni soha. A kamerájának a minősége viszont olyan, amit más gyártó nem képes hozni még 5x annyi pénzért sem. Nekem meg főleg a kamerája miatt kellett, mert már ciki volt, amit a kaputelefon szintű telókkal csinálni tudtam.
-
Helloklima
friss újonc
Adatok küldése Kínába? .. Sosem volt még ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fekete fejhallgató - dobozában!
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fehér fejhallgató dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest