Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39327) tááo válasza Devid_81 (#39297) üzenetére


tááo
csendes tag

Devid, doberman köszönöm a válaszokat. :R A lakás hálózattal minden rendben a motort elvittem kemencébe rakták, újra impregnálták most hazahoztam működik. :) 10 K-ba került, az újra tekercselés 15 K lett volna.
De hogy velem mindig történjen valami, a párommal úgy döntöttünk ( mert lejárt neki a hűsége az én telóm meg akku és egyébb problémákkal küszködik) veszünk két telefont a vodánál. Ár-érték arányban a Huawei P40 Lite készüléket ajánlották. Tényleg nagyon szép erős hardver, négy lencsés kamera stb. Csak hát nem tudtuk ezt.
A huawei store meg még elég gyenge a google play -hez képest.Állítólag az eladó hölgynek alá kellett volna iratnia velünk egy nyomtatványt arról, hogy tudomásul vesszük ezen a készüléken bizonyos google szolgáltatások nem érhetőek el. Mi nem írtunk ilyet alá. Nos vissza a boltba csere.Három napon belül voltunk. A válasz alapból: nem lehet, a telefonnak nincs hibája így nem cserélik. :( Na akkor panaszkönyv. Mégiscsak várjunk engedélyt kérnek a központból, hogy lehet-e cserélni.2. nap. vissza a boltba talán megengedik, de csak másnap engedélyezhetik, hogy milyen tipusra. :((( 3.nap meg van az engedély, a készülékre is de nincs raktáron. :O 4. nap szombat de 9 óra Három órás papír munka után sikerült két másik telefonra szert tenni amin minden úgy fut úgy települ ahogy annak kell. Hát így lett nekünk röpke 4 nap alatt új telefonunk. :) Nem tudon hányan fognak még úgy dönteni - mikor haza viszik az új készüléket és szembesülnek a hiányosságokkal - hogy vissza viszik. Egy kritikában azt olvastam a Huawi P40 Lite-ről olyan mintha egy ferrarit venne az ember de csak félig lehet lenyomni a gázpedált.

"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.