Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Necroman_Mk2 #16 üzenetére
Minden van már ai.
Internet 34, és 35-ös szabálya, csak ai-val
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Necroman_Mk2
őstag
Akkor már értem, hogy a legutóbbi frissítés során miért változott meg az MS365 reklám banner csempéje. Mindenesetre nem fogok élni vele, legalább is a közeljövőben.
#8 ddekany De az a +3 dollár gépenként értendő, nem? Vagyis egy 100 gépes park esetében ez már +300 dollár havonta, vagy tévedek?
Van olyan, hogy Waifu AI?"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
ddekany
veterán
MS, Google, OpenAI, Anthropic, DeepSeek, stb.. Mindegy lesz ilyen szempontból. Jelenleg könnyű nem fizetni, mert legtöbbünknek annyira nem hasznos. Ezért csak havi 10-20 USD, vagy akár korlátosan ingyenes. De ahogy lényegesen jobb lesz, úgy az ára is emelkedni fog. Mitöbb arra tippelnék, hogy akkor a cégek felszívják a kapacitást termlésre, szóval átlagembernek rohadt drága lesz az ilyen móka. Waifu AI meg hasonlóra majd jut gondolom, mert ott nem gond, ha beáldozzák a megbízhatóságot a takarékosság oltárán.
-
Nyilván agyhalott a rendszer; nekik nem jó, ha megérted, csak fizesd amit az arcodba tolnak. Nekem egyetemi előfizetéssel egyelőre ez mind ingyenes, de azt leshetik, hogy én több tíz dollárokat fizessek ilyenre. Inkább használom a saját intelligenciámat
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
ddekany
veterán
Őőő... szerintem itt kavarod a dolgokat. De nem csoda, mert agyhalott káosz, ahogy az MS elnevez meg átnevez dolgokat...
De lőször is, az OpenAI féle ChatGPT ingyenes változata nagyon erősen korlátos használatot enged naponta, szinte csak demónak jó. $20/hó a ChatGPT Plus csomag, de ha pl. hosszabb dokumentumokat dolgoztat fel vele valaki, azzal is hamar bele lehet futni a napi korlátba. A ChatGPT Pro meg havi $200. Amúgy külön poén, hogy nincs egzaktan megadva, hogy mi korlát, hanem csak majd meglátod, hogy gyakran belefutsz-e, hogy "bocsi, mára kifogytál, most már csak GPT-4o mini van"...
Aztán MS részéről van a sima(?) Copilot, ami ingyenes, és csak a chat meg webes keresés, és nincs integrálva Office termékekbe. Nem tudom mi a napi limit. De itt nem arról van szó, hanem, hogy van az Office 365 szolgáltatás, amit most átneveztek (rebranding) Microsoft Copilot 365-re (az "office" szó sehol nincs benne...
), és most $10/hó, amiért használhatod Office termékekben is a Copolotot, de valami havi 60 kérdés (credit) a keret, ami eléggé kevésnek hangzik. De, Copilop Pro-ra kiegészíted, az +$20/hó (mint a ChatGPT Plus), és nem tudom az mennyi credit, de több. (De aztán állítólag van még a Office 365 Classic is, ami olcsóbb, csak nem nyomják az arcodba...)
Aztán van a Microsoft 365 Business Basic meg Microsoft 365 Business Standard, ami maradt, de nincs benne office alkalmazás Copilot integráció. Hanem alkalmazottanként havi $30-ért vehetsz hozzá Microsoft Copilot 365-öt. Nem tudom mennyi credit, főleg mert ott már nem létezik a Copilot Pro lehetőség, szóval talán olyasmi, mint a magánemberes Copilot Pro. Szóval van kétféle "Microsoft Copilot 365", ami mást jelent, ha magán, me ha business vagy...
Külön poén, hogy fagattam az ingyenes Copolotot erről, hogy most mi merre, de jobban össze volt zavarodva mint én, és halucinált valótlanságokat, meg kérte sűrűn az elnézést, ha rákérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
moleculez #11 üzenetére
de amíg ingyenes, don't mind if I doK̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Ez így igaz, de hát ez van... Abban a pillanatban, hogy fizetőfalba ütközök mindennapos használat során, nyergelek át openai-ra
-
Eleje óta használom copilotot, nem láttam még ai creditet
-
ddekany
veterán
Tudom, és azzal nem ütközik amit mondtam. Alapértelmezésben megkapod a copilotot. Ha figyelmes a felhasználó, akkor talán időben lemondja. De +$3/hó eléggé ingerküszöb alatt van. És ennek kapcsán mondtam, hogy ez közel sem csak a több pénz, hanem hogy az ő AI megoldásaikra szokjál rá, mert itt selytik a következő gigászi piacot. Nem tudom amúgy mire elég az a 60 AI credit... hogy tán még veszteség is nekik $3-ért adni.
-
ddekany
veterán
Ez amúgy az bizonyosan többről szól, mint a következő félév bevételéről. Arról, hogy próbálják a cégek magukhoz szoktatni az emberek AI szolgáltatások terén, mert óriási üzletet selytenek mögötte hosszú távon. Ha pl. a Google AI cuccaira szoksz rá, vagy valamelyik kifejezetten AI-s cégére, az nagyon nem mindegy nekik. Most persze elég veszteségesen adják ezeket, na de majd később ezerszeresen visszaszedik.
-
Itt vagyok
Kereséshez, VS-hez, tanuláshoz...
Nem értek egyet az erőltessük mindenkire stílussal, de jobban hangzik a "megnöveljük az árakat, mert kevés a pénzünk"nélK̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
ddekany
veterán
Mindíg az épp akutális szexi dolgra fokuszálnak. A régi akár évtizedek óta béna dolgok sokszor örökre megmaradnak, nincs aktív gazdájuk, nem rak rá senki fejlesztőt. És fogadok, a végén AI-val lesz megoldva sokminden, a régi funkció javítása helyett. Pl. Outlook keresője marad amilyen, na de ha nem tiltod az AI-s "indexelést", akkor emberi nyelven kérdezhetsz, hogy pl. "Kéne a garija a nyomtatónak, amit valamikor fél éve vettünk"... <karika><karika>... itt van a gari PDF, és amúgy ezek a levelek amikből szedtem, és ez meg a célzott reklámod, szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
azureusz
csendes tag
Valaki használja egyáltalán ezt a CoPilot-ot? Van valami értelme azon kívül, hogy a Microsoft ránk akar erőltetni valami, amit gondolom legtöbbünk nemhogynem kért, de nem is hiányzott neki?
AI helyett inkább a termék minőség javítására kellene koncentrálniuk, a munkahelyi Office 365-ben az Outlook levélkeresője pl. egyenesen használhatatlan, fals találatokat hoz. -
Waikiki
tag
A legfontosabb kimaradt a cikkből: ezzel párhuzamosan lesz egy "Classic" csomag is, amelyben nem lesz Copilot, és kb. a régi áron van. Vagyis a jó öreg (bicskanyitogató) angolszász megoldás a nem kívánt dolgokra: nem igényelned kell az újat, hanem jogodban van tiltakozni ellene. Én mindenesetre már visszaváltottam a Classic-ra.
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Ezt már szeretem, akár az Adobe. Beépítünk plusz feature-t, amit senki nem kért, de fizesd ki. A korrekt az lenne, ha külön szolgáltatásként lehetne megvenni, de nem, mindenáron rá kell erőszakolni a parasztra, de persze fizesse is ki. Nem az első, és nem is az utolsó suttyó húzás M365 fronton...
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
Új hozzászólás Aktív témák
it Copilot AI-funkciókat csomagolt a redmondi cég a Microsoft 365-be, de árakat is emelt.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest