Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:22:04

LOGOUT.hu

Battlefield V

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13018) pendre54 válasza FollowTheORI (#13017) üzenetére


pendre54
addikt

"De sok időtök van..." Ja kérem, a nyugdíjas lét szépségei. ;]

Voodoo98: Ráadásul ez a játék indított el a bűn útján, úgy jó 15 évvel ezelőtt, 50 évesen. Fogalmam se volt a számítógépes játékokról, a munkahelyi gépen ugyan alapból volt egy-két kártyajáték, de a kártya már gyerekként se érdekelt.
Azután egy vasárnap elmentünk az öcsémékhez, ahol az akkor alig tizenéves fia épp valamivel játszott a gépen. Azt rögtön kiszúrtam, hogy valamilyen II, vh.-s játék, épp a normandiai partraszállós rész volt. Ebből már gondolom, hogy kitalálható, már aki játszott vele, hogy a Medál of Honor volt az. A gyerek egyfolytában szentségelt, mert nem igazán akart előre jutni.
Mondtam neki, hogy engedjen már oda egy pár percre, majd segítek neki. Abból a pár percből egy jó óra lett, és azt mondanom se kell, hogy én is csak estem-keltem, a gyerek meg visongva röhögött rajtam. ;]
A partraszállós résznél azért lehetett szopni rendesen, főleg az utolsónál, ahol a bunkerba kellett bejutni.
Szóval kellően felcsesztem az agyam, hogy mi az hogy nem megy, pár nap múlva megvettem a játékot, és onnantól kezdve nincs megállás. Jött azután a Cod, Cod2, stb. Érdekes, de a Battlefield 1942 nagyon nem tetszett, hanyagoltam is, a BF2 is kimaradt, az első BF-es játék a Bad Company2 volt, és kb. akkor hagytam fel végleg a Cod sorozattal.

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.