Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-02 07:06:01

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13013) V/ válasza luciferk (#13012) üzenetére


V/
Topikgazda

A Posta még nem mutatja, a 17track már igen, (2019-10-31 11:01 The item is pre-advised),azért adtam ezt a linket mert ez a követő pontosabb, nézd itt.
Azt is írtuk már hogy ez a EU Priority line úgy működik hogy elindul Hong Kongból vagy Kínából, itt a hollandiai megérkezéskor kap egy új csomagolást ezzel a számmal és majd egy holland postafiókos címről küldik ide, ekkor fogják igazából "látni" a postai nyomkövetők, nem véletlen hogy ezt olvasod most The item is pre-advised to PostnL a linkelt oldalon.
Ha simán jönne egy Kínában igényelt holland azonosítóval akkor fizetned kellene áfá-t ha értékhatár feletti. Azért választottad ezt mert azt nem akartál fizetni, így egyáltakán nem releváns hogy mi az útvonal, majd látod ha Hollandiában feladják.
De látom nem egészen volt világos hogy ha nem a címedre kéred, úgy erre a leírt szerződési feltételek szerint nem érvényes a PayPal védelem.
Ez is gond hogy nem kapsz értesítést a megérkezésről, az oké hogy látod a Parcelsapp.com-on az oda megérkezést, de ha megint lesz egy egy olyan probléma a Magyar Postánál ami volt 10.25-29 közt amikor nem tudták használni a nyomkövetési adatbázist és így nem biztos hogy mindent bejegyzést látunk, még sem lesz információd a megérkezésről. Míg ha címre kéred, vinni fogja a postás az adatbázistól függetlenül.
Ugyanúgy a címzett azonosítása is gond lehet, mert te hiába ismered a portást, a posta szabályai alapján nem neki kell átadni, nem köteles keresgélni a postás a címzett személyt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.