Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:15

LOGOUT.hu

Banggood tapasztalatok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10020) paszer


paszer
csendes tag

Kedves Banggood vásárlónk,

szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget, hogy megköszönjük, hogy velünk vásárolt.

Sajnáljuk az Ön megrendelésének [66935008] szállítási késését a koadjutáns logisztikai cégünk által okozott helyzet miatt. Annak érdekében, hogy megőrizze jó vásárlási élményét a jövőben, azonnal abbahagyjuk az együttműködést ezzel a logisztikai céggel, ne aggódjon, azelőtt elküldött megrendelésedet továbbra is rendesen lesz kézbesítve.

Erre az esetre további 500 pontot küldünk számlájukra 3 napon belül, ráadásul megerősítettük a logisztikai társasággal is, hogy megrendelését legkésőbb augusztus 25-ig kézbesítjük. Reméljük, hogy megértetted, és türelmesen várjuk.

Augusztus 25-től, függetlenül attól, hogy kézbesítették-e vagy sem, kivéve az előzőleg küldött pontokat, ha a teljes várakozási idő több, mint 40 nap a szállítás óta, a megrendelés értékének 5–10% -át kompenzáljuk a BGPAY számlájára a augusztus vége. Kérjük, vegye figyelembe: you Ha augusztus 25-e után még mindig nem kapja meg megrendelését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, és az eredeti kifizetés teljes összegét feltétel nélkül visszatérítjük.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.