Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megkérdezhetem miért adod oda? Nem használod? Én annyiszor gondolkodtam, hogy nekiállok nyomtatni egyet, de igazából tavasszal volt 1-2 hét ami pára ügyileg kicsit magasabb volt, de azóta van, hogy PETG fent van 1 hétig, vagy tovább, és nem szálaz. Így nem tudom mennyire kell. Persze biztos vannak párásabb, meg kevésbé párás házak, vagy nemtom

-
JasL
őstag
A szoftvere bugos, pl előre adott időpontban szüneteltetett nyomtatás közben feldobja, hogy akkor folytassuk a nyomtatást? - közben meg éppen eltakarja a filamentcserélő képernyőt.. persze, folytassuk nem? nincs is filament betölve még... tök béna. Aztán a hardver: az érintőfelület nem kapacitív, hanem rezisztív, sokszor izomból kell nyomni, hogy érzékelje a lenyomást a képernyő.. aztán sokszor elakad a ledobó rész, egy kis szál filament képes visszatartani az egész gumót attól, hogy leessen, és fent marad. Ez így bőven elég is most szerintem. Arról nem is beszélek, hogy Bambu Studio is rosszul van felépítve.. minek engedélyezi a FILAMENT CHANGE-t, ha nincs is AMS? Ez még nem lenne probléma annyira, de az már igen, hogy nem szól, hogy ezt nem fogja tudni megcsinálni, és bár engedi kinyomtatni, AMS hiányában nem fog meágllni ahogy várnánk, hanem egy színnel elejétől végéig kinyomtatja. Legalább szólhatna, hogy AMS nélkül ez fog történni, vagy tiltsa le a FILAMENT CHANGE időpontokat, mert ez így emberi logika ellenes. Bezzeg a Pause működik, és olyankor meg manuálisan kell a képernyőn kérni még az UNLOAD-ot is a többszínű nyomtatásnál.. ez is tök béna. Más nyomtatók gyártója legalább egy UNLOAD-ot enged szoftveresen kérni, amikor manuális színcsere van. A hardver procija olyan gyenge, hogy néha sorrol sorra frissíti a grafikus képernyőt egy-egy dialógusablak feldobásakor. Nyomtatni jól tud. De a többi bénázás.
-
fabula
őstag
Ebből is látszik, hogy korrekt cég, elismerik a hibát és azonnal intézkednek. Ez azért nem egészen visszahívás, mert csak azoknak cserélik a nyomtatót, aki azt kéri, mert már hibás a fűtött ágy kábele és nem akarja vagy nem tudja ő maga átszerelni. Aki maga vállalja a kábel átszerelését, annak küldenek új kábelt és mellé kompenzációt a munkáért.
A többieknek küldenek kábelvédőt, illetve ki is lehet nyomtatni, aki szeretné, nem nagy ördöngősség a felszerelése.
Szerintem ez így rendben van, sokkal komolyabb cégeknél is volt már ilyen probléma, pl. nagy autógyártóknál is többször előfordult, hogy megpróbálták elsunnyogni a típushibás alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

poli27