Hirdetés
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
LordAthis
csendes tag
-
Szevam
senior tag
Se szeri, se száma a felvonultatott finomságoknak.
Btw ha megfelel, a bucit vállalom.
+1 a bucira
-
Szevam
senior tag
Vót már ilyen. Csak 1 alkalom kell, aztán úgy is jön magától

-
LordAthis
csendes tag
-
macilaci78
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Hogy visszataláljak

Nincsenek még nyári tervek, de észben tartom a dátumot. -
bitpork
nagyúr
Se szeri, se száma a felvonultatott finomságoknak.
Btw ha megfelel, a bucit vállalom.
Az nem lenne rossz. A múltkori finom volt és jól gyött a segítség

-
macilaci78
nagyúr
-
Met
nagyúr
-
Szevam
senior tag
Naaa, azért van autós kontent is. Mindig akad néhány izgalmas vas, vagy épp a teljesen hétköznapira vagyunk kíváncsiak. Esetleg egy-egy szerelésre is akad példa. 2 éve az enyémbe épült be csomagtérvilágítás.

SZTK mellett építkezés, munkahely is téma.
Vannak állandó vendégek, akik az állandó menüben segítenek*, illetve sütivel egészítik ki.
*Pácolódnak a grill mellett, vagy épp a salátának valót darabolják kitartó lelkesedéssel.Volt marlenka is legutóbb...
-
Szevam
senior tag
THX a kimerítő választ!
Az egészből a társaság és a zaba, ami izgalomba hozott, az autók úgy különösképpen nem...
.. mondjuk azt a Nyerges vontatót kipróbálnám, igaz, ami igaz!
Azt még nem vezettem, és kamiont/repülőt, nagyjából minden mást.
Sajnos ennek ellenére kicsi az esélye, hogy mennék/mennénk, legalább AsszonyPajti miatt, túl sok a fellépése és próbája, de még nemet sem mondanék!
(Mondjuk annak ellenére, hogy nem vagyok egy autó fan - nekem ez simán használati eszköz, esetleg még élvezeti - simán előfordulhat, hogy össze tudnék szedni 40 képet, talán többet is, talán HD is... Amiket az évtizedek során lőttem.)
Sokan asszonnyal, gyerkőcökkel jönnek. Nagyon autós és családi party hangulata van

Feleséged ott is felléphet szerintem. Köszönség lesz
-
Qru
MODERÁTOR
Naaa, azért van autós kontent is. Mindig akad néhány izgalmas vas, vagy épp a teljesen hétköznapira vagyunk kíváncsiak. Esetleg egy-egy szerelésre is akad példa. 2 éve az enyémbe épült be csomagtérvilágítás.

Vannak állandó vendégek, akik az állandó menüben segítenek*, illetve sütivel egészítik ki.
*Pácolódnak a grill mellett, vagy épp a salátának valót darabolják kitartó lelkesedéssel.Frsz keretet majd akkor itt rakjuk fel az enyemre.
-
macilaci78
nagyúr

*Pácolódnak a grill mellett, vagy épp a salátának valót darabolják kitartó lelkesedéssel. -
Qru
MODERÁTOR
THX a kimerítő választ!
Az egészből a társaság és a zaba, ami izgalomba hozott, az autók úgy különösképpen nem...
Sajnos ennek ellenére kicsi az esélye, hogy mennék/mennénk, legalább AsszonyPajti miatt, túl sok a fellépése és próbája, de még nemet sem mondanék!
(Mondjuk annak ellenére, hogy nem vagyok egy autó fan - nekem ez simán használati eszköz, esetleg még élvezeti - simán előfordulhat, hogy össze tudnék szedni 40 képet, talán többet is, talán HD is... Amiket az évtizedek során lőttem.)
Autós kontent egyre inkább háttérbe szorult amúgyis. Most már a hosszú SZTK-s várólistán pörgünk inkább.

-
LordAthis
csendes tag
THX a kimerítő választ!
-
macilaci78
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Egy kis inspiráció. Fajra, nemre, vallási felekezetle, járműre tekintet nélküli, egy mindentől független tali, amit leginkább a korábbi alkalmakkor tapasztalt jó hangulat inspirál.
Autós taliként indult, de volt már, aki bringával, vonattal, motorral, nyerges vontatóval érkezett.Ezek utan csak egy kv-t kerek szepen

-
macilaci78
nagyúr
Egy kis inspiráció. Fajra, nemre, vallási felekezetle, járműre tekintet nélküli, egy mindentől független tali, amit leginkább a korábbi alkalmakkor tapasztalt jó hangulat inspirál.
Autós taliként indult, de volt már, aki bringával, vonattal, motorral, nyerges vontatóval érkezett. -
Qru
MODERÁTOR
-
LordAthis
csendes tag
Öööö...
.. és ez most végülis milyen tali?
SRY, de biztos vmi kimaradt, nem sikerült levágni. -
Met
nagyúr
Ne mond már, hogy nincs 40 HD képed?
Családi fotókkal, lakásfelújításon készültekkel együtt sem?
4K-ban nyomja

-
macilaci78
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
-
simonjoe
őstag
Az is mehet aki még nem csinált 40 HD képet????
-
Qru
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
-
Met
nagyúr
Minden mással kapcsolatban várom az ötleteket!
Ugrálóvár?
-
net84
őstag
Szépjónapot!
Sok év után végre előre és nem utólag látok bejegyzést
. Legyen ez most egy mentős poszt, hogy tudjam követni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Air 13 2024 M3 16GB/256GB SSD Asztroszürke
- Eladó egy clevo 775TM1(rtx 3060-3070 között van tejeseítményben)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Mac Mini (Mid 2011) Intel Core i7 2.7GHz / 8GB / 128GB SSD / Használt
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)