Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Alfa, inkább omega az...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
Hűha.Brutál írás lett. Köszi szépen a kellemes perceket
-
Oldman2
veterán
Köszi szépen!
-
aktív tag
Csak bele akartam nézni, aztán azt vettem észre ,h végigolvastam . Köszi.
-
Vesa
veterán
Szuper lett a beszámoló, köszönjük!
Egy-két helyszín 1:1 beleillene a Fallout világába.A tudomány a valóság költészete!
-
xrvman
őstag
Köszönöm, jó írás lett! Gratula hozzá!
Amit hiányolok az a "Santa Monica 66 End of the Trail" tábla a Santa Monica Piernél, azt betenni végszó(kép)ként! -
myckey
veterán
Gratulálok ehhez a fantasztikus kalandhoz/élményhez ! Érdemes élni !
Jó egészséget"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Azt a táblát befoglalták, tényleg szabályos sor állt ott, így nem tudtam jobb képet készíteni, nem volt már türelmem, még a szállásra is el kellett autózni, enni is mentünk, úgymond kicsit jobban siettünk, minthogy megvárjam a sort.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
blt-blog
lelkes újonc
Mi csaltunk, nem akartunk tobb ezert km-t vezetni, nekunk csak van foto a tablaval Biztos jo ut volt, sok fotod ugyanolyan szogbol van meg, mint nekunk, ugy tunik a taj szepsege hasonloan fogott meg. Tanacs a kovetkezo autoutra: a leirasbol ugy tunt, hogy a nemzeti parkokba mindenhol megvettetek a belepot. Mi is igy kezdtuk, de anyagilag sokkal jobban megeri megvenni az eves berletet. Amikor mi voltunk, akkor harom belepo utan mar olcsobb volt az eves berlet. Utolag is halas vagyok a ranger-nek, aki felhivta erre a figyelmemet, sot, arra is, hogy ha megvan az elmult par napbol a mar kifizetett tobbi belepo blokkja, akkor azokat beszamitja az eves berlet araba. Megvolt, beszamitotta, orultunk.
-
Az ilyen beszámolókat olvasva, a képeket elnézegetve kicsit mindig feléled bennem, hogy talán mégis létezik még az az USA, ahová gyerekkorom óta vágyom (egyszer már el is jutottam) és talán élnék is ott
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
HThomas
senior tag
Nagyon jó beszámoló és szuper helyszínek!
Errefelé én is jártam, jó volt látni ugyanazokat a helyeket, és persze azt is, ami nekünk kimaradt. Egyszer még tuti visszamegyek. -
Jarod1
veterán
Hát kellemes kis látnivalós beszámoló volt!
Az a vörös sziklák nekem még mindig furcsák hogy magukban állnak aztán pár km arrrébb 1 másik. colorado folyó is kiszáradás felé araszolt? -
őstag
Gratulálok, az úthoz, az összes íráshoz, jó volt olvasni őket.
Még sok jó közös programot Apukáddal együtt..................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Sajnos igen, a Colorado folyó szintje kevesebb, meg is kérdeztem direkt, hogy ennyi szokott-e lenni, mondták nem, sajna.
A vörös szikláknál engem az lepett meg, hogy mégis megélnek ott is növények, csak gondolom a legigénytelenebb fajták.
Szerk.: mint ez is.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Gynt
tag
Jó sokat kellett várni erre a részre, de jó lett! Elolvasnám a Los Angelesről szóló beszámolót is, szóval hajrá!
-
aero.
veterán
A kalapot én még csak az útról csodáltam mindig, egyszer lehet megállok akkor.
-
-
HÁZIGAZDA
jó "kis" írás lett
jópár régről ismerős helyszín, jó lenne menni majd még... a glaciert és a yellowstone-t nagyon ajánlom, pont a glacieren fantáziáltam a minap.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
sherlock82
senior tag
Köszönöm az írásod, nagyon tetszett, szépen összefoglaltad !
Szerintem a 80 - 90 években gyerekeskedő magyar embereknek az USA szó hallatán kb ez jut eszébe amit bemutattál te is.
Yellowstone Nemzeti Park látogatására lesz lehetőség kérlek arról is írj majd beszámolót.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
thomasa
senior tag
Ilyen helyre életemben soha sem fogok eljutni, de a sok képpel és leírással, olyan, mintha én is utaztam volna.
Köszönöm a bemutatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Asus ProArt PA329CV Prémium Tervezői Monitor! 32"/4k/HDR400/100% sRGB/100% Rec. 709/Usb-C/
- Jones Flagship 158 snowboard Ride T6 alumínium kötéssel eladó
- Canon A-1 Kit, Kifigástalan Állapotban, Minden Tartozékával!
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook, i5, 8GB, 256GB, WIN10/11
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest