Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
Fantasztikus írás lett, köszönjük, hogy megosztottad az élményeidet.
Hatalmas respect apukádnak, hogy ment veled és végignyomta az utat.
-
judas13
veterán
Köszi az egészet!
-
moma
őstag
Klassz írás és tetszik, hogy apukáddal mentetek végig, ez ad egy érezhető plusz hangulatot az útnak!
-
thomasa
senior tag
Ilyen helyre életemben soha sem fogok eljutni, de a sok képpel és leírással, olyan, mintha én is utaztam volna.
Köszönöm a bemutatást! -
sherlock82
senior tag
Köszönöm az írásod, nagyon tetszett, szépen összefoglaltad !
Szerintem a 80 - 90 években gyerekeskedő magyar embereknek az USA szó hallatán kb ez jut eszébe amit bemutattál te is.
Yellowstone Nemzeti Park látogatására lesz lehetőség kérlek arról is írj majd beszámolót. -
jó "kis" írás lett

jópár régről ismerős helyszín, jó lenne menni majd még... a glaciert és a yellowstone-t nagyon ajánlom, pont a glacieren fantáziáltam a minap.
-
-
aero.
veterán
A kalapot én még csak az útról csodáltam mindig, egyszer lehet megállok akkor.
-
Gynt
tag
Jó sokat kellett várni erre a részre, de jó lett! Elolvasnám a Los Angelesről szóló beszámolót is, szóval hajrá!
-
-
vallas
őstag
Gratulálok, az úthoz, az összes íráshoz, jó volt olvasni őket.
Még sok jó közös programot Apukáddal együtt..... -
Jarod1
veterán
Hát kellemes kis látnivalós beszámoló volt!
Az a vörös sziklák nekem még mindig furcsák hogy magukban állnak aztán pár km arrrébb 1 másik. colorado folyó is kiszáradás felé araszolt? -
HThomas
őstag
Nagyon jó beszámoló és szuper helyszínek!
Errefelé én is jártam, jó volt látni ugyanazokat a helyeket, és persze azt is, ami nekünk kimaradt. Egyszer még tuti visszamegyek. -
updog
őstag
Az ilyen beszámolókat olvasva, a képeket elnézegetve kicsit mindig feléled bennem, hogy talán mégis létezik még az az USA, ahová gyerekkorom óta vágyom (egyszer már el is jutottam) és talán élnék is ott
-
blt-blog
kezdő
Mi csaltunk, nem akartunk tobb ezert km-t vezetni, nekunk csak van foto a tablaval
Biztos jo ut volt, sok fotod ugyanolyan szogbol van meg, mint nekunk, ugy tunik a taj szepsege hasonloan fogott meg. Tanacs a kovetkezo autoutra: a leirasbol ugy tunt, hogy a nemzeti parkokba mindenhol megvettetek a belepot. Mi is igy kezdtuk, de anyagilag sokkal jobban megeri megvenni az eves berletet. Amikor mi voltunk, akkor harom belepo utan mar olcsobb volt az eves berlet. Utolag is halas vagyok a ranger-nek, aki felhivta erre a figyelmemet, sot, arra is, hogy ha megvan az elmult par napbol a mar kifizetett tobbi belepo blokkja, akkor azokat beszamitja az eves berlet araba. Megvolt, beszamitotta, orultunk. -
myckey
veterán
Gratulálok ehhez a fantasztikus kalandhoz/élményhez ! Érdemes élni !
Jó egészséget
-
xrvman
őstag
Köszönöm, jó írás lett! Gratula hozzá!
Amit hiányolok az a "Santa Monica 66 End of the Trail" tábla a Santa Monica Piernél, azt betenni végszó(kép)ként!
-
Vesa
veterán
Szuper lett a beszámoló, köszönjük!
Egy-két helyszín 1:1 beleillene a Fallout világába.
-
Csak bele akartam nézni, aztán azt vettem észre ,h végigolvastam
. Köszi.
-
Oldman2
nagyúr
Köszi szépen!
-
toronyhaz
aktív tag
Hűha.Brutál írás lett. Köszi szépen a kellemes perceket
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Köszi.