Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Nikaré #45557 üzenetére

    Ez kb. háromféleként működhet:
    - Az egészségbiztosításos dilidoki kis túlzással úgy kezel a tanácsokkal és dilibogyókkal, mint egy 80 IQ-s ovodást (csináld ezt, csináld azt, szedd be ezt, de szerintem 99% totál sablon, tehát minden tanács és szer ugyan az, bármit mondasz/kérdezel/kérsz), kb. mint egy rutin műtét, ahol örülsz, ha nem hagynak benned egy törlőkendőt is, mikor összevarrnak. Szerintem többet árt, mint használ. Nem érdekli, ha panaszkodsz, hogy az a dilibogyó szerinted a legszarabb, amit eddig próbáltál, mert "mindenkinek ezt adjuk és működik".
    - Próbálsz dumcsizni a magándokival és peregnek az óránként 50k-k úgy, hogy már életed elunod azon, hogy egy mesterséges barátságos társalgást játszotok, és utána javasol dolgokat, de legalább próbálja kicsit személyre szabni és azt írja fel, amit kérsz (már úgy azokból, amik indokoltak), csak erre alig marad idő miután kitárgyaltátok a napi időjárást.
    - Elejébe vágsz a dolgoknak, kivágod az olyan társalgást, amit egy buszmegállóban is lefolytathatnál egy random arccal, és akkor végigveszitek, hogy az általános irodalmi és esetleg a korábbi betegeinek az egyéni tapasztalatait végigtárgyalva melyik bogyónak akarsz most esélyt adni, és akkor felírja (nyilván olyat, ami valamennyire indokolt, de nem úgy, hogy "erre ezt szoktuk és kész, nesze, ne kíváncsiskodja", hanem "ok, kóstolgassa most ezt")
    Minél több dokit próbálsz végig, annyiféle ajánlás lesz, főleg a bogyót illetően (mert a többi olyasmi, mint egy random youtube csatorna életmód tanácsadója, hogy egészséges életmód, vitamindús táplálkozás, testmozgás, elegendő alvás, próbálj barátokat és barátnőt keresni, stb, stb).

    Ilyesmik, hogy "esetleg egy MRI és akár fMRI? Netán egy komplex várvizsgálat?" kérdésekre még óránként 50k-ért is az a válasz, hogy "szerintem felesleges" (még az se jön elő, hogy "ó, itt a haverom telefonszáma, aki másik 50k-ért csinál neked MRI-t).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés