Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Ereszd el. Belefutottam ebbe én is párszor. Az elején még nagyon kellettek a pozitívok most már őszintén szólva nem izgat. Ha kapok kapok ha nem az se baj.
#23:
"A másik ilyen a bontatlan zsír új garancia nélküli termék.
Azt hogy? Honnan szerzik? Milyen raktárból? Kamionról esik le?"
Megveszik amikor nagyon akciós és amikor újra felmegy az ára eladják számla nélkül, hogy te ne lásd ő mennyiért vette és mennyire néz hülyének téged. Tipikusan black friday környékén szokott tele lenni ilyen cuccokkal az apró. A minap pl. láttam kárpittisztítógépet 35k-ért felrakva bontatlanul gari marketplace-re. Bolt nyitási akcióban 25k volt (vettem is gyorsan) normál akcióban a többi Lidl-ben meg 30k. Amúgy 40k szokott lenni ha nem akciós. Vehettem volna 10db-ot 250k-ért mint mások és cigánykodhattam volna vele fél évig mire mindet számla nélkül eladom, hogy keresek rajta ~100k-t de én nem állok neki szarakodni vele. Szánalmasnak tartom azt aki igen.
-
8th
addikt
válasz
Krugszvele
üzenetére
"Marketplace kuka, onnan soha, semmilyen körülmények között nem veszünk semmit."
Én már szinte csak azt használom. Lokálisan lehet keresni és le tudom ellenőrizni az eladót ami qrva jó! A feleslegessé váló dolgaimat is már csak ott hirdetem meg. Napok alatt elkel minden amit felteszek és nem kell futárral/automatával vacakolni. 90%-ban érte jönnek esetleg ha nincs autójuk megbeszélés alapján eldobom nekik a szajrét. Megvan a személyes kontaktus, van próbalehetőség. Soha semmi problémám nem volt. Lecsekkolom miféle az eladó és az alapján mérlegelek. Nyilván nem vásárolok Roxfortban meg az élet iskolájában végzett majmoktól és romáktól. Nem is volt semmi gondom még. Jó a marketplace, nincs azzal semmi baj.
"A hardveraprón legalább 25-30 pozitívtól lehet üzletelni."
Őööö... hardveraprón 120 pozitív 0 negatív értékelésű tag sózott rám egy haldokló vinyót ami 100/100-nak volt hirdetve. Hát nem az volt. Nem az oldalt szidom egy gerinctelen kis 'csög miatt, hogy innen soha, semmilyen körülmények között nem veszünk semmit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest