Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Azt a qva, az nem semmi
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Így van, de ezt nem annyira akartam kihangsúlyozni. Megelégedéssel használom ezen két terméket, nem akartam kavarni. Remélem nem kamionról leesett és/vagy áfakerült, mert akkor még nálam is kopoghat a testület.
szerk : bár nem valószínű hogy illegális, mert félretrók a cuccok, az eladó mennyiségi eladására ugorhatnak csak esetleg a fináncok

-
Nekem amúgy egyetlen gondom HA- n, hogy a sokpozitívos eladók(kettő ilyen volt), nem fogadják el az értékelést. Pedig írtam neki hogy frankó a termék, pozitívot adok, de ő már nem foglalkozik vele, - minek, sokszáz pozitívom van....és hát emiatt az én néhány pozitívom nem fog gyarapodni.
-
FB MarketPlace rendelés kuka, ez alapvető, mondjuk fent sem vagyok a fácsén, tehát nálam ez a csalásfajta nem is lenne aktuális.
Csak jófajta online boltokból utánvétes fizetéssel(kézbesítő előtt a konyhaasztalon kibonva a csomag, ha valami gond van, fotó/videó azonnal), a fő bankártya adatait sehol a neten nem adjuk meg, ez alap.
Kivétel a HA, onnan már vettem néhány cuccot előreutalással(de nem bankártyaadatokkal, csakis számlaszámra, mobilbankos utalással) sok pozitívos eladóktól, valamint ugyanez Vakeráról is volt néha. Ezekről még nem vezettek be az ingoványosba, rendben volt minden.UI : engem eleve nem is tudott volna megvezetni, mert az ajánlott tranzakcióra mindjárt írtam volna, hogy ahhoz nem is értek, válasszunk valami egyéb formát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Assetto Corsa EVO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest