Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
Krugszvele
üzenetére
Ez elég demagóg hozzáállás, tucatszor vettem onnan dolgot, mert vannak amiket egyszerűen már a kialakult face használat miatt oda tesznek fel az emberek
Kellett pl szellőzőcserép és ott találtam fent ,sehol máshol egy rohadmányos tüzépen nem volt.
Nagyjából 2 üzenetváltás utána kiderült te ő vagy mind2 hülyék vagytok és borítékolható a kimenet...
-
8th
addikt
válasz
Krugszvele
üzenetére
"Marketplace kuka, onnan soha, semmilyen körülmények között nem veszünk semmit."
Én már szinte csak azt használom. Lokálisan lehet keresni és le tudom ellenőrizni az eladót ami qrva jó! A feleslegessé váló dolgaimat is már csak ott hirdetem meg. Napok alatt elkel minden amit felteszek és nem kell futárral/automatával vacakolni. 90%-ban érte jönnek esetleg ha nincs autójuk megbeszélés alapján eldobom nekik a szajrét. Megvan a személyes kontaktus, van próbalehetőség. Soha semmi problémám nem volt. Lecsekkolom miféle az eladó és az alapján mérlegelek. Nyilván nem vásárolok Roxfortban meg az élet iskolájában végzett majmoktól és romáktól. Nem is volt semmi gondom még. Jó a marketplace, nincs azzal semmi baj.
"A hardveraprón legalább 25-30 pozitívtól lehet üzletelni."
Őööö... hardveraprón 120 pozitív 0 negatív értékelésű tag sózott rám egy haldokló vinyót ami 100/100-nak volt hirdetve. Hát nem az volt. Nem az oldalt szidom egy gerinctelen kis 'csög miatt, hogy innen soha, semmilyen körülmények között nem veszünk semmit.

-
agaron
tag
válasz
Krugszvele
üzenetére
Én sem erőltetem a marketplace-t, de pl gyerekülest bicora használtan jo állapotút nagy valasztekban ott találok, és még van pár termék, de akkor személyes átvétel, ha olyan még a hleyet is látod honnan veszed, stb... Ugyan igy babakocsit csak ott tudtunk eladni. Gondolom a Jófogás lehet még ezek platformja, de ott is folyamat a botok irtak felesegemre. Még talán vinted, de szerintem azt meg nem használják széleskörűen Mo-n.
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
A hardveraprón legalább 25-30 pozitívtól lehet üzletelni.
És addig hogy jusson el az ember, ha mindenki így állna hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest