Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
Macbook = Louis Vuitton
illetve
iPhone = Louis VuittonAz én véleményem szerint ez érdekes esete a hamis konszenzusnak/egocentrikus attríbúciós elfogultságnak, de persze az is lehet hogy pont én vagyok kisebbségben és te képviseled a többség álláspontját. Kifejtenéd, hogy miért gondolod igy?
-
Predatorr
őstag
Ha 4-5 sor marketinget olvasok mindenféle "minősítéssel" egy kijelzőről, nálam mindig rövidítve csapódik le, azaz, hogy szar.
Vagy élethű a képe (jó), vagy nem (egy rakás plecsni).
-
Ebben szerintem van akkumulátor. Használtam egy ASUS hordozható monitort néhány éve, abban is volt.
-
ROBOTER
addikt
Nekem pont macbook pro-m van és nem szoktam mutogatni sehol. De egy OLED panel 1 mm vastag, a vezérlés szintén elfér pár mm-en. Hogy lehet egy tabletet megcsinálni 6 mm-en úgy, hogy hangszórók, akksi stb. van benne, ha ez meg 15 mm minden nélkül. Ráadásul akkor sávval a két képernyő között, mintha két ősnotebookot egymás mellé raknék.
-
gliskard
senior tag
Én a macbook-hoz egy ipad airt használok második kijelzőnek, ha dolgoznom kell és nem otthon vagy az irodában vagyok. Apple féle sidecar elég jól működik (és szerintem kiforrott), mellesleg az ipad magában is jól használható, ugyan ez a hordozható külső monitorokról nem mondható el.
-
ROBOTER
addikt
Ha ez csak OLED monitor és nincs benne sem akksi, sem egyéb okosság, hogy lehet ennyire vastag és nehéz? Vastagabb, mint két Tab S10 ultra összefordítva. Ennek így mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A többféleképp pozicionálható, szétnyitott megoldás 20 hüvelykes munkaterületet biztosít gazdáinak.
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF Gaming VG32VQ Ívelt Gamer Monitor!32"/VA/2k/144hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás!
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Segotep KNIGHT 400W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest