Hirdetés

2020. október 20., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) flurider


flurider
(aktív tag)

Szevasztok !

Csak egy olyan progi kellene amivel egyszerűen és gyorsan tudok pl svcd-t csinálni. Nem tudom, hogy program program között lehet e különbség, mindenesetre a nero express olyan 5 perc alatt tudott elvánszorogni 1 °ig :( nemlol.
Ha esetleg lehet oylan ami ennél gyorsabb/jobb (kötve hiszem hogy nem) légyszi dobjatok ide egy linket, mert próbáltam de abbahagytam a jelenlegi topikok végigmazsolázását.

Előre is kösz.

Fluchye

Csillagkörü Litér

(#2) PPeter válasza flurider (#1) üzenetére


PPeter
(addikt)

Az a nagy helyzet, hogy nemigen van gyors (és egyben jó minőségű) megoldás. Attól is sok minden függ, hogy pontosan milyen a forrás AVI állomány, hiszen az AVI csak egy konténer, belül lehet sokféle formátum, a tömörítetlen RGB-től egészen az agyonkódolt MPEG-4 variánsokig, és ettől függően a forrás dekódolása is időbe (CPU terhelés) magán a tényleges MPEG tömörítésen kívül. A VCD-hez és SVCD-hez alkalmas MPEG videó és hang létrehozására kezdőknek a TMPGEnc enkóder programot ajánlom, kissé lassú, de megbízható program, valamint az előre beállított tömörítési profiloknak köszönhetően a kezdők is biztosan szabványos, VCD/SVCD kompatibilis anyagot tudnak vele létrehozni, gyakorlottabbak dolgozhatnak CCE (Cinema Craft Encoder) vagy Canopus Procoder programmal. Ha elkészült az MPEG állomány és a hangfájl, akkor a VCDEasy programot ajánlom az alapanyag feldolgozására, van magyar nyelvű modulja és segít az első lépésekben, a VCD és SVCD felépítésének megértésében.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#3) Pompi válasza flurider (#1) üzenetére


Pompi
(MODERÁTOR)

Tucatnyi topic foglalkozik a témával, szerintem nézz szét kicsit [link]

...

(#4) Grafiqs


Grafiqs
(őstag)

Én konkrétan ezt: [link] topikot javaslom. A kérdésednek.

Ezt zártam.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.