Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:56:20

LOGOUT.hu

avast! összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3021) mrszitya válasza zoli62 (#3020) üzenetére


mrszitya
senior tag

Én szándékosan nem frissítettem még a Win10-re, így tapasztalatom nincs azzal kapcsolatban, hogy esetleg ezen az új rendszeren változtattak-e volna a frissítési procedúrán. Egyáltalán nem valószínű...
7 és 8 alatt is, a rendszer hidegindítását követően úgy fél percen belül nálam mindig megindult a frissítési folyamat. Mint mondtam, a feladatkezelőben ezt lehet is ellenőrizni.
(Ugyanez Avira-nal is, csak ott a napi korlát volt/van, és emiatt még nagyobb csinadrattával (magas prioritásssal) folyt le az egész az indításnál, főleg mivel az Avira a mai napig nagymértékben az adatbázisra alapozza a védelmet.)

A streaming update, a folyamatos frissítés miatt az Avast-nél már frissítési értesítést sem látni, naponta százával tölt le mini definíciókat, ha folyamatos netkapcsolat biztosított.

A hiv. fórumban úgy egy embert látok így futtában beleolvasva, akinek nem frissült napokig (hagyományos értelemben). Annyit mondtak neki, hogy ellenőrizze, megy-e a folyamatos frissítés, illetve esetleg csináljon egy tiszta telepítést, ha a normál biztosan nem futna le.

Szerk.: a 240 perc a hagyományos, vírusdefiníciós fájlok ellenőrzésére vonatkozik. Hogy a Free-ben ezt engedi-e átírni 240 alá, nem vagyok biztos.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.