- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia. Gar miatt vidd abba a szervizbe ahol nem vész el. Szinte mindenhol lesz rossz tapasztalat. Nekem is volt márkaszervizzel rossz tapasztalat. De itt a lényeg az hogy mennyire fontos neked a gar. Ha ez az elsődleges szempont, akkor oda vidd ahol megmarad a gar. Onnantól védve vagy.
B. opció: ha gar nem lényeg akkor vidd oda ahol van tapasztalatod, és még szakik is. -
De most így mi van, bevittem átment de semmit nem tudok a kocsiról hogy milyen állapotban van.
Nem tudom kihangsúlyozni jobban, erre van a szerelő, a műszaki vizsga nem.
(Sőt mondok jobbat, meg lehet tőlük kérdezni a vizsga után, hogy van-e valami amire rá kell nézetni szerelővel) -
Pont azért amit te is szeretnél... A kopó alkatrészek milyen állapotban vannak. Ezt szajkózod most.
És hogy mint felelős vezetőként nyugodt legyél, hogy műszakilag rendben vannak-e a kocsid azon részei is amik kopnak. Egy gyengébb fékből mekkora baleset lehet, gondold csak végig. Nem a kárról beszélek, hanem a sérülésről amit okozhatsz ezzel.
Hosszabtávon ez költséghatékony, hisz nem várod meg még más is meghibásodhat, vagy ebből lehet a baj.
Amit lehet tegyün meg hogy megelőzzük a sérülést/kárt. (Persze ettől függetlenül is lehet baleset, de legalább megpróbáltá mindent megtenni) -
Ha nem lenne a szerelő haver akkor is elvinném szakihoz. Enneek nrem az volt a mondanivalója hogy haver vagy haver.
És ha a szerelő barátod nem mér akkor mégis mire alapozza hogy azok amit méréssel néznek jók is lesznek, mondjuk a fék esetén hogy állapítja meg pontosra hogy nem e megengedettnél nagyobb az eltérés akár kéziféknél.....
Ezért van a szaki, hogy tudja (mindegy hogy haver vagy nem), hidd el meg tudja állapítani.Egyszerű a sorrend pedig
(Tételezzük fel nincs baj a kocsival de közeleg a vizsga)
1. elmenni szerelőhöz hogy (készítse fel a vizsgára), nézze áta kocsit. (Még akár azt is hogy vizsgáztassa le, de persze ez nem kötelessége)
2. Amit javasol azt megcsinálni/kicserélni
3. elvinni szemlére/vizsgára
4. ha mégis találnak még valamit
5. megcsináltatni amit mondanak, hogy kell
6. levizsgáztat
7. fizet.Ehhez nem kell semmilyen pdf meg hasonló dolgok. Autó rendben, közúti használatra alkalmas, biztonságos. Ezt igazolja, hogy leműszakizott, azaz minden érték megfelelő.
De részemről ezzel le is zárnám. Mindenki úgy gondolja/csinálja ahogy szeretné. -
Akárhogy magyarázod ez nem így megy. Én pl megnézetem szerelővel barátommal a vizsga előtt, amit kell cserélünk, majd szemléztetem a vizsgasoron. Ha ők is mindent rendben találnak akkor ennyi volt. Mivel mindig figyelek a kocsim műszaki állapotára így felesleges is amit te szeretnél szerintem. Mindegy máshogy gondoljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így építsd a billentyűzeted!
- Goddess of Victory:Nikke
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged