- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
válasz
molnarpeter #1990 üzenetére
Találtam újabb Stabilust, de ahogy nézem, darabja kerülne kb. 24.000 Ft-ba és ennyit nem szeretnék adni érte. Gondoltam, hátha van olyan gyártó, aminek megbízható termékei vannak.
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani csomagtér teleszkópra megbízható gyártót? Tavalyelőtt nyáron cseréltem a gyári Stabilust, mert már nem nyomta ki a kombi ajtaját a végső pozícióba. Az eredeti teleszkóp külső részen rugó volt. A jelenlegi Maxgear, de ez már rugó nélküli. A beszerelés után fél évig szinte felb@szta az ajtót, aztán egyre többet kellett rásegíteni kézzel, most télen meg végig nekem kell emelnem az ajtót.
Olyat kellene vennem, aminél van csillapítás, hogy ha teljesen kinyílik, akkor ne remegjen bele a kocsi és ne adja meg magát fél éven belül. Ja és nem a gyárit akarom megvenni horror áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest