- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
MasterMark #2066 üzenetére
Igen persze check engine-t dob, aztán kiolvastam ezzel az univerzális gépemmel és ezt írja. Törlöm a hibát és X km után visszadobja de autopályán, meg országúton se nagyon van használva kocsi csak így pár település között.
Feleségem szerint legelőször egy tankolás után jelentkezett a dolog, de ki tudja, hogy csak akkor vette észre és már ott volt egy ideje vagy mi volt valójában. Akitől vettük azt mondta ezek a motorok elég érzékenyek az benzin minőségre, így először arra gondoltam valami olyan baja van, de pont akkor OMV 98as benyát tankolt, meg amúgy se vettünk bele se előtte se azóta diszkont kúton, csak OMV és MOL (ezek vannak a közelben).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest