- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
bnorci71 #2005 üzenetére
Hat ezaz, barmi lehet.
Szerelő csak van annyira intelligens, hogy nem önt bele tömítő adalékot vizet.
Amilyen szerelokkel talalkoztam... Barmi lehet, sokszor inkabb megcsinalom magam, mert akkor jo lesz, vagy legalabb en, az amator, kurtam el nem egy profi, akinek tudnia kellett volna.
Volt mar, hogy nem akasztottak fel a kipufogot rendesen. Keptelenek voltak kezifeket rendesen beallitani, Hullamos fektarcsa hibara fekfolyadekot csereltek. Mondjuk, ez utobbi az a szerviz volt, amelyik a vezerles cseret is csak kiszamlazta, de nem csinalta meg, szoval lehet meg folyadekot sem csereltek. Futomu gombfej behegesztve lengokarba, mert nem pont az evjarathoz megfelelot rendeltek. Ekszij csere utan sivit mert csuszik = nem sikerult a feszesseget beallitani. Hutofolyadek helyett csapviz, mert az volt. Es ezek mindegyike evtizedek ota fennallo szervizekbol, vagy legalabb ennyi ev tapasztalattal rendelkezo szerelo altal elkovetett dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest