Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Attól függetlenül nem oda való. Láttam már olyat is aki rézpasztát rakott a csúszó-vezetőre, be is rohadt, a gumi porvédő meg szétesik.
Főleg a gumi porvédő miatt nem lehet egyébként bármit belerakni, mert a gumi tönkremegy bármi ásványi olaj alapú kenőanyagtól.
Ezen kívül amit a fékbetétekhez ajánlanak rezgéscsillapítónak az teljesen másmilyen mint ami a vezetőkre kell.
-
subaruwrc
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
ettől függetlenül kenőanyag és teljesen jól működik évek óta
-
bul07
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Ha gyakran szerelsz akkor érdemesebb jó minőséget választani tartósabb biztosabb a siker.
Ha öreg a kocsi és be vannak rohadva a csavarok akkor is megfontolandó a jobb minőség, mert egy gyengébb anyagból készült lehet oldás közben elnyalódik és viszi magával az oldandó csavart is, és akkor jön a fejvakarás megoldás keresés szenvedéssel.Talán egy yato szinttől érdemes nézelődni(yato is olyan van ami elég jó de vannak dolgaik amik biztos máshol készülnek olcsóbb anyagból)
Én véleményem
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Autószereléshez keresek 1/4-es dugókulcs készletet torx és külső torx, hosszított dugókulcssal is.
Aliexpressről ebayről, vagy itthon érdemes venni?
Tudtok ajánlani? -
MasterMark
titán
Amit még találtam és erre való:
ATE Bremszylinder-Paste (03.9902-0510.2 vagy 03.9902-0521.2)
TRW PFG110szerk,: Meg amikről volt szó csak hogy meglegyen egy helyen:
Liqui Moly Brake Pin
Textar Hydra Tec -
MasterMark
titán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igen, hát ez nem oda való. Ezt a rézpaszta helyett lehet a fékbetétek kontakt felületeire tenni.
textar.com/hu/szerviztermekek
Itt mutatja amúgy, hogy van egy Hydra Tec nevű hasonló kenőcsük, az lehet való a csúszó-vezetőre.
-
subaruwrc
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
ez sárga és olyan mint egy fogkrém
-
szabi325
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
Zsírból esetleg tudnátok ajánlani jól beváltat?
Csak ezt [link] találtam aminek a leírásában benne van hogy pont erre való, de gondolnám hogy ATE, TRW vagy TEXTAR -nak is lennie kéne de ott csak az általánosabb leírású "szerelőpasztát" találom -
szabi325
tag
Sziasztok,
Csereérett lett az első pár féktárcsám, és mielőtt újat rendelnék szeretném kideríteni mi okozza ezt a kopást:
A tárcsa felső részénél ahol rozsdás van betét, viszont valamiért egy idő után már nem ért hozzá a tárcsához.
A kérdésem hogy ezt mi okozhatja? -
tycon
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Hétfőn. Ma vasárnap van és nőnap, viszem a nejem a Retroba. Meg megvárom a fényszórómagasság állítót. Addig marad a gépháztető zárva. Mondjuk nekem a nőnap sok éve 0, virágtalan. A nejem egyszer kivágta a hisztit, mikor neki is vettem egy virágot, meg a munkahelyemre. Azóta senki nem kap virágot. Soha.
-
tycon
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Köszönöm a reagálást. Az meg hol van? A tenyerelős szivattyút hiába nyomom fel, nem az a baja. Nyomástartó szelep helye? Nincs igazából semmim, eddig Lagunákat gyűrtem, arról van tapasztalat, meg doksi. Ma meg fényszórókat cseréltem, meg ablakmosó szivattyú csatit tisztítottam. Abbahagyta a szivatyúzást. Most meg látom, döglött a bal oldali fényszóróállító. Szétszedtem, a kismotor el lett valószínűleg kefélődve, szakadt. Megrendeltem ötezerért egy új állítót, nem akarok kefét gyártani. Az index foglalatot is az új fényszóróban meg kellet pákáznom, mert nem fordult el a bajonettzáras sárga izzó, úgy meg egy idő után kiesik a melegtől.
-
tycon
tag
Nincs a közelben Laguna 2 1.9 dCi 2006 tulaj, vagy szerelő? A nejem lomtalanít, adnék néhány dolgot hozzá. Hűtőventillátor, 544008810-INA - Szíjtárcsa, főtengely (kauferesek, számlásak), vezérműszíj, hosszbordás szíj. Újak, a venti nem, de működik. Halásztelek. Eladtam a kocsit, ez meg maradt. Elektromos kézifék egység is van. Mail látható.
-
tycon
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Avensis 2.2 D4D 2006, 150LE. Ugyanezt csinálja télen első indításnál. Én reggel befújom hidegindítóval, a mipolán csövet kidugtam az ablaktörlő alatt. 8 másodpercig fúkom, onnan megy egész nap. Egyébként porlasztóhiba szerintem, 300K van benne. Izzítógyertyák újak, nem az a baja. Egyébként akkor is beindul, ha nem fújom, de akkor nagyon hosszan kell félgázzal köszörültetni. Olyan 10-12 másodpercig, és akkor is beindul. Csak az akksinak nem tesz jót. Egy ideig füstöl, aztán abbahagyja.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Hosszbordásszíj cseréhez 19-es szíjtárcsa feszítő szerszámot írnak, 12 fogasat.
Akkor erre egy sima csillagkulcsot is rá lehet tenni nem? -
gabor9991
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kész lett ma a szivattyú, azt mondták hogy a tengely és a dugattyú is meg volt kopva, még nem darálták egymást, az utolsó pillanatban lett elkapva mielőtt megszorult és elfordult volna a dugattyú..A nem mágnesezhető fémszemcsékre azt mondták hogy a bevonat az Tehát aki ilyesmit talál az üzemanyagszűrőben a cp4-es szivattyúval szerelt autóban a legjobban akkor jár ha azt a szivattyút már nem használja tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest