- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Elállási jog, hogy van autóalkatrészek esetén? Úgy néz ki, hogy ami jött adott webshop-ból gázrugó csomagtartóhoz, meleg időben csak-csak, de hidegben egyértelműen nem emeli ki a csomagtartót.
Ezt a választ kaptam egyelőre, még nem említettem, meg, hogy elállnék.. de azt fontolgatom.
"Maga a termék megfelelő az autóhoz a megküldött adatok alapján.
Valószínű gyári hibás lehet a megvásárolt termék!
Mivel sajnos 10.000 Ft alatti értékű a termék, így erre sajnos nincs kötelező jótállás!
Annyit tudunk felajánlani, hogy nézünk egy másikat, ehhez egy pontos alvázszámra lesz szükségünk, és küldünk Önnek egy kedvezményes ajánlatot rá! "Mondjuk az alvázszámot is elküldtem már két levéllel előtte....
Minden más rendben volt a rendelésben, csak ez nem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest