- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
1.5 hete javítom a VW Polo Classic 1.4 benzines 1996-os kocsim karosszériáját. A vezető ülés alatt olyan szinten volt kirohadva, hogy a bal oldali, ajtó melletti sin a levegőben lógott, kis rozsdás pöcök tartotta.
A második szomszéd karosszériás. Azt mondta 3-400e kb a javítási költség, nem éri meg, hogy ő javítsa, merthogy a kocsi kb 200e-et ér. Inkább adjam le bontóba, vagy vastelepre. Van rajta még 1.5 év műszaki. Tehát magam láttam neki a munkának, lakatos szakmával, ívhegesztéssel, trafóval, 2.5 pálca 100A, 1.6-es pálca 50A.
Azt mondta a karosszériás, hogy vagy két hónap mire használható állapotba hozom, de közben lehet belevágom a kocsi tetejébe a baltát.
Ezért a baltát nem válogattam be a szerszámok közé.
Menet közben derülgettek ki a dógok, hogy itt is van még, ott is van még rohadás, tehát nekiálltam a csavarhúzóval és bikából centiről-centire, kilyukadt még jópár helyen.
Az uncsiöcsém kölcsön akarta adni a torbeles hegesztőjét, megvettem hozzá a madzagot, beindította, pár próbahegesztés, oszt lefüstölt a cucc, valami gorilla nevü.
Így maradt a hagyományos trafóval/van vagy 40 kiló/. Ez nem füstöl le.Így néz ki most. A sín alatt 2mm vastag lemez van, a többi helyen a vastelepről hozott bontott motorháztetőből vágtam a lemezeket. Hát nem egyszerű. Eddig 16e forintba van a költség. Ebben benne van a rozsdaátalakító festék és az alvázvédő, most rendeltem még akrilos karosszériatömítőt. Számítás szerint 20e-be lesz az összköltség.
Remélem ezen a héten befejezem, így 2.5 hét meló lenne.
Közben gyűjtögetek egy Audi A4 2.0 benzines vagy TDI kombira vagy 15 évesre, vagy Honda Accord 2.0 benzin 15 év körüli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Welock Touch 51
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged