Új hozzászólás Aktív témák

• bnorci71

addikt

válasz MasterMark #2001 üzenetére

Passat 2016 2.0Tdi CRLB motorkód

amit tudok a szerviz számlékból
    2022.11 hó 126420Km
    vezérlés csere+vízpumpa G13 hűtőfolyadék

2024.12hó 151773Km
    vezérlés csere+vízpumpa, G13 folyadék, kiegyenlítő tartály csere szilikát nélkülire a régit nem lehetett kitakarítani a rozsdás szennyezett hűtőfolyadéktól ,sajna nem kértem el a tartályt és nem néztük meg van-e benne szilikazsák és hogy milyen állapotban. Ekkor 2-3x át lett öblítve talán ecettel is.

A kiegyenlítő tartály ezek után is szinte azonnal ilyen lett ez a víz van az "O" jelű kannába a közelit is erről csináltam.
    Megjártuk Ausztriát itthon próbából kapott egy benzinszűrőt a tágulási elé de ez ugye mivel az alsó csövön is jön-megy a víz nem sokat ért.
    Berágtam vettem egy vákuumos feltöltőt 40L Ioncserélt vizet 10L G12-t és egy tágulási tartályt, 2db Mannol öblítőt 1db Motul öblítőt.

Azt értem, hogy ha kiszakad a szilikazsák akkor az útnak indul ,de az ha jól gondolom grnaulátum ez meg itten ami úszik lebeg nem is tudom milyen állag. Ez olyan mintha valamilyen vegyszer veszett volna össze a hűtőfolyadékkal és valami kicsapódott volna. A csövek belsejébe is ilyen sárgás "bevonat" volt.
    Hűtőteljesítménnyel nincs gond bár ugye ez most nem nehéz dolog majd +30-ba kiderül.

Az autó flottás volt. A gari után az egész flottát egy szerelőhöz hordták.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés