Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Kiveszed a tartályt a gépből, a tartályból kiveszed a kiálló csonkot, és jól elmosod.....
A tartálytetőt is jól elmosod, meg a szilikoncsóvet is jól átmosod.
Összerakod és jó lesz.
A tartálytetőből kilógó csatlakozón van kicsi furat az szokott eltömődni arra figyelj, de a használatija is mutatja......
Üdv Nagya -
AdamTaylor
csendes tag
Jó ideig eltekergettem meg állítgattam mindent mire megállapodtam 3-asnál alacsony hőmérsékleten. Aldis barissimo crema and aroma se nem keserű se nem savanyú így. Más kávét előtte más beállításokkal csak úgy sikerült lefőzni hogy valami baja mindig volt számunkra, de úgy képzelem így már minimális változtatásokkal más kávé is le fog úgy csorogni, hogy nekem espressoként feleségemnek habos-babosként jó legyen.
-
atala
addikt
Szerintem kávé minőségben nincs különbség. Leglábbis a Philips 3000, 4000, 5000 széria között. Ugyan az a főző egység van bennük.
A szolgáltatás amivel többet tud.
Pl nekünk azért lett az 5400-as széria, mert négyen vagyunk a családban, és kényelmes, hogy mindenkinek van egy külön programja, nem kell állandóan állítgatni az erősséget, mennyiséget...stb. -
-
Gaben360
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest