Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Köszi szépen. Már találkoztam ezzel a modellel egy korábbi munkahelyemen.
Végül a tegnapi baleset után gyorsan döntésre is jutottam. Nem volt most kedvem aprólékosan utána járni minden részletnek, hetekig böngészni a teszteket, fórumokat. Kellett a kávé már ma reggel
.
Így végül a Saeco GranAroma SM6585/00 lett. Újévi kiárusítás volt a Media-ban, így a netes árakhoz képest is látható különbséggel sikerült megvennem. A majdnem ugyanolyan Philips volt még tarsolyban, de meggyőzött, hogy a Saeco-t még Olaszországban, míg a Philips-eket Romániában gyártják. Illetve az elején az integrált tej tárolót gondoltam jobbnak - sok pozitív visszajelzést olvastam - de aztán rájöttem, hogy jobb az ha külön van, több szempontból is. Pl csak simán beteszem a szívócsövet egy tejesdobozba, ennyivel is kevesebb tisztítás utána.Eddig egy reggeli kávén vagyunk túl és elégedettek vagyunk
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot Max G3E
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.