Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Lolek02
üzenetére
Tudod mire gondolok? Levegős a vízpumpa? Nekem első öblítésnél hallatszott, aztán nem. De azután, hogy töltöttem bele vizet.
Na most ezen a gondolatmeneten elindulva nem lehet, hogy a vízszűrőd tele van levegővel és abból szipkázik be? És első pillanatra "szárazon" megy a pumpa.
Mert összekötve a folyamattal gyanúsan vízpumpa környéke énekel. Amikor szárazon indul egy tömítés akkor lehet hasonló hangja.
Vagy másik (szintén csak tipp) hogy amikor indul a pumpa mozdul vagy valamelyik cső, ami műanyagon surlódva adhat ilyen hangot.
De minden esetre enyém nem ad ilyen hangot, yt videókon sem nagyon hallani, szóval normálisnak biztos nem teljesen az, max nem káros.De hívd be repairbay t, mondd el mizu, srác sztem azonnal vágja majd, legalábbis nekem első beszélgetésre nagy profinak hangzott a koma
-
Peaceliker
addikt
válasz
Lolek02
üzenetére
Ja hogy üzemkész állapotban, főzést indítva még tol vizet a pohárba?
Nem volt még automata gépem. De nem sokkal hangosabb egy párnás senseotól. Persze örlés máshogy hangos mint a pumpa senseoban de nem vészes összességében, rosszabbra számítottam . De viszonyítási alapom nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De amúgy én is hangosabbat vártam, ugye nem volt még automata gépem.