Hirdetés

2021. április 20., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-15 16:39:09

LOGOUT.hu

Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47) Voice24 válasza biker (#46) üzenetére


Voice24
őstag

Hát ez az, hogy még a leírásban sem tesznek erről említést. Ott csak manuális, kézi tisztogatást írnak a kivehető részekre, tehát tálca, zacctartó, víztartály, na meg a főzőegység. A belül hozzáférhető részekhez meg a kis ecsetet és szivacsot javasolnak. A főzőegységet is csak simán vízbe kell meríteni 5 percre, majd leöblíteni. Még ki is hangsúlyozza a leírás, hogy vegyszereket ne használjunk a tisztításhoz. Mondjuk én azért furcsállnám, ha a kávégépekhez való tisztítószerek bármi módon károsítanák a gépeket, nem hinném, hogy pont ez a típus valami különösen érzékeny anyagból készült volna.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy a tartályból kiveszem a szűrőt, töltök bele valamilyen tisztítószeres oldatot (természetesen jól elkeverve, hogy teljesen feloldódjon), aztán azzal csinálok jó pár sima öblítést, meg engedek meleg vizet. Igaz, hogy a sima öblítéssel csak kevés vizet használ, de ha sokszor van egymás után öblítve, azért csak hat valamit a szer is.
Írtam amúgy a Delonghi-nak is, mégis mit javasolnak az óhatatlanul megjelenő szennyeződésekre, kíváncsian várom, mit válaszolnak.

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.