Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
válasz
Diggity_
üzenetére
Klasszikus menü AutoCad 2015 visszaállítás.
Én AutoCad Mechanical-t használok, arra van megoldás. Meg kell próbálni AutoCad-el is, hátha ott is működik. Kell hozzá a 2014-esből egy fájl, ha nincs meg akkor fel kell telepíteni a 2014 változatot is. Mechanical esetén tudok küldeni is.
Itt találtok leírást, PDF-et, meg Youtube videót. Németül van, de a könyvtárak neve, és a fájlok neve ugyan az.
LINK
Remélem sokak életét könnyítem meg, én se szeretem az új ribbonos megoldást.(#3310) Ödike
Látom, te is jutottál valami megoldásra, csak most olvasom.
Azért hagyom bent ezt is, hátha valaki Mechanical-t használ és ez ahhoz tuti, működő megoldás. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért hagyom bent ezt is, hátha valaki Mechanical-t használ és ez ahhoz tuti, működő megoldás.