Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janusz001
üzenetére
Autocadnél úgy van, hogy minden, amit oktatási verzióval készült, azt nem lehet felhasználni haszonszerzési célokra. Az ilyen rajzokba elmenti, hogy oktatási verzióval készült és szinte kiirthatatlanul benne is marad.
Talán még nyomtatásnál is rátesz egy vízjelet.
Valószínűleg Inventor is hasonlóan működik. -
ThuG4LifE
senior tag
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Szia! Csináltam egy rövid (és tökéletlen) videót arról, hogyan kepzelem el.
A nézetek és koordinátarendszer forgatását próbáld megérteni, megtanulni, nekem is az volt sokáig a gát a 3Dnél.
Igen, kihúzásnál stb. eltűnik az eredetileg megrajolt keresztemtszeted. Másold le előtte és akkor ez nem probléma.
videó link -
rgqjx
aktív tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy a legjobb szoftvert használod erre a célra. Persze megértem, ha ezt kell/ez van.
Sok évvel ezelőtt volt szerencsém Solidworks-höz, ott már a rajzolgatás elején meg tudtam adni, hogy milyen zártszelvényt szeretnék használni, milyen módon szeretném ha csatlakoznának egymáshoz stb. Az előttem említett Advance Steel is lehet hogy tökéletes lenne.
-
ThuG4LifE
senior tag
-
válasz
Janusz001
üzenetére
Rajzolj meg egy 40x40-es négyzetet, ez lesz a kiindulási alapja a zártszelvénynek. Megrajzolhatod akár felülnézetből is, akkor 3D-ben el kell forgani az egyik tengely mentén. Egyszerűbb valamelyik oldalnézetben megrajzolni. Ha kész, akkor belépsz 3D nézetbe és extrudálod a megrajzolt kis profilt.

-
lumpy92
aktív tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Szia! Jó helyen kapisgálsz pedig. Én még a kihúzás parancsot szoktam használni ilyenkor.
A felhasználói koordinátarendszert valamint a nézetek forgatását is meg kell először érteni, utána sokkal könyebb a 3D-s munka.
Videóból nem tudok egy tutit ajánlani, de magyarul Primusz Péter videóit ajánlom, angolul meg végtelen a lehetőség.
Ha van konkrét kérdésed, akkor lehet, hogy jobban tudunk választ adni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de azért beletudjam írni a CV-be,hogy tudom csinálni és be tudjak jutni egy interjúra....