Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    Megjött az Ahifis rendelés. Megint volt valami, elmondásuk szerint technikai probléma, emiatt másfél napig egy helyben állt a csomag, tegnap viszont elindították, ma pedig megérkezett. Packeta-val kértem csomagpontra. Nagyon frissek aminek külön örülök, 2023.06.hó és 07. hó a gyártási idejük.

    Még egy rendelés úton van, új helyről (wax-it.eu). Belgium. Ami érdekes, ilyet még nem láttam máshol kinti oldalon, kérheted a csomagot átvételi pontra (jelen esetben DPD) és ilyenkor szállítási költség sincs (amúgy házhoz kérve 10 eur vagy ilyesmi).
    A másik belga bolthoz (cardetail.be) képest akik 3 levélre se reagáltak és kicsit megcsúsztak a feladással, náluk egyelőre minden rendben megy ilyen téren is. Éjszaka adtam le a rendelést, amikor megjött a hírlevél, hogy megérkezett a 4 literes Gyeon Interior Detailer (amihez eddig csak holland forrásom volt, de ott el is kapkodták hamar) és ma délelőtt megkaptam a dpd-s linket a csomaghoz.
    Plusz bepróbálkoztam egy kéressel. Kellett volna egy extra gyeon szórófej és ugye ezt külön nem lehet kapni, így megkértem őket, hogy ha megoldható tegyenek már be egy ilyen gyári szórófejet rendelésem mellé ajándékba, na :D írták vissza hogy minden palackhoz egy jár stb, de ennek ellenére küldenek egyet, úgyhogy kedvesek voltak. Egyébként is lehetett ajándékokat választani, apróságokat, valami gyeon evo-s kulcstartót meg egy ecsetet választottam.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés