- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz czundermák #2 üzenetére
Szerintem az újfajta játékmenet a lényege az egésznek, gyakorlatilag 6-féle lesz, azaz ennyiféle környezet:
1. Nauvis: ez ugye a szülőbolygó, csak a szokásos
2. Space Platform: a lehető legkisebb területen kell kihozni a maximumot
3. Vulcanus: végtelen nyersanyag, az igazán komoly tömeggyártás itt kezdődik
4. Fulgora: fordított logika, high-tech cuccokat bontogatsz vissza, újrahasznosítasz
5. Gleba: lebombló összetevők, egy folyamatos körforgást kell fenntartani
6. Aquilo: mélytorkos szívás. De cserébe ultra-hightech dolgokat kaphatsz.Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
czundermák
aktív tag
Követtem szinte a bejelentése óta a Factorio Friday Fact-eket, nagyon kemény meló van ebben a kiegészítőben... viszont nem lesz rá időm, így nyárra tolom, vagy vizsgaidőszak közepére.
Főleg a gyártmányok minőségi különbsége lesz számomra nagy ugrás, és az tetszik az egészben a legjobban. Néhány félelmem van sajnos, az aszteroida bányászat kevéssé jön be, eleve egy végtelen világot kaptunk az alapjátékban is, nagyon nehezen kereshető, szuperritka összetevőknek, teszem azt, akár radarral keresve, vagy fürkész drónokkal rátalálni, na ennek jobban örtültem volna. De ez nem von le semmit az értékéből, majd a modok orvosolják.
[ Szerkesztve ]
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel