Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem úgy, hogy elmúlt hatvan éves, nem nagyon használ netet, kiment az ósanba és valami katalógus/képernyőkép alapján megvette.
Kösz a javaslatot, megrögzött Bosh rajongó vagyok e téren.

Ami a legszebb: a második fotó korábban nem tűnt fel. Most megnéztem. Ezt a típust vitték ki. Akkor csak azt nem értem, miért mondták az ügyfélszolgàlaton a hölgynek, hogy ilyet nem árulnak...
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Az elmúlt harminc évben sokmindent rendeltem már neten, de ilyet még csak hallottam, azt is a temu áldozataitól.
Azon nem tudok napirendre térni, hogy tudtak olyan gépet kiszállítani, amit a kereskedő nem is árul... 🤣 -
válasz
Krugszvele
üzenetére
Hát nem.
Az eleve emberi hiba, hogy whirlpoolnak árulnak egy mosógépet és még a fotón is egy ki tudja milyen gép szerepel, aminek whirlpool a felirata.
De... hogy ezek után a szállító olyan gépet visz ki, amit az eladó nem is forgalmaz...
Az Auchantól nem vihették, de akkor honnan? És miért nem tűnt fel senkinek az átvételig?
És nem, semmi sem egyezett a Whirlpool márkanéven kívül. Én is körbejártam kicsit a témát, mert nem akartam elhinni, hogy ilyesmi létezhet. És hogy lehet, hogy még mindig ott a webáruházban, hibás adatokkal? Hajnalban, mikor a posztot írtam, még ott volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest