Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave
    HÁZIGAZDA

Csak az tetszik, hogy narancs színű, és jó a görgője. Az nem, hogy vezeték nélküli, web driver, és az ára. Sosem vennék vezeték nélkülit. Egyrészt, nekem ne kelljen már azt nézegetni, hogy még működik-e az egér, vagy tápolni kell. Ha bekapcsolom a gépet, alap elvárás az, hogy minden működjön és ez mindenkorra vonatkozik. És mi van, ha végleg tönkremegy benne az akku? Dobjam ki a még jó egeret? Ami 53k volt?

Nem, veszel bele egy megfelelő ampert produkáló, tetszőleges kapacitású másikat. De előbb fogod megunni.

lol

Csak felesleges, mondvacsinált akadályokat gördítesz magad elé. 2026 van, nem 2006 (vagy akár csak 2016).

• Csandi
    addikt

Csak az tetszik, hogy narancs színű, és jó a görgője. Az nem, hogy vezeték nélküli, web driver, és az ára. Sosem vennék vezeték nélkülit. Egyrészt, nekem ne kelljen már azt nézegetni, hogy még működik-e az egér, vagy tápolni kell. Ha bekapcsolom a gépet, alap elvárás az, hogy minden működjön és ez mindenkorra vonatkozik. És mi van, ha végleg tönkremegy benne az akku? Dobjam ki a még jó egeret? Ami 53k volt?

2026 ban ezek nem valós problémák.

Az meg, hogy nézni kell, hogy milyen a töltöttsége, én úgy szoktam amikor játszom lehúzom, amikor netezek rádugom, ott pihen a kábel vége mellette és akkor játékra mindig fel van töltve.

• Dark Archon
    addikt

Én is ódzkodtam a vezeték nélküli egerektől, de ma már teljesen jó a technológia, és merőben szabadabban lehet mozgatni az egeret, mint a vezeték rángatásával együtt.

Normál mintavételi frekvenciával (1kHz) ~400 órát bír ki az egér egy töltéssel, legalábbis az én ATK Z1-em. Ha merül, akkor is jelez a vevője, illetve még mindig bele lehet dugni a kábelt, ha elfelejti az ember tölteni.

Ami az akku parádat illeti, szintén felesleges. Egy 2008-as Logitech MX1100 egerem is van, még mindig működik az akkuja. Meg aztán mobiltelefont nem használsz, vagy az nem volt 53k?

• ceia
    őstag

Új hozzászólás Aktív témák