- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: A DNS cache törlése Windowsban és böngészőben.
- Meggyi001: Séta Európa egyik legikonikusabb falujában - Hallstatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narasim
aktív tag
Meg azért, mert ötször különb talpak vannak rajta, mint a Logi
genn,khöhh, –techen.
---------------------------------------------------------------
(#17) LLKobe: Tudom. Jó vicc. Ez feleannyiért minden létező metrika szerint háromfelé hugyozza. Tömeg, tömegkközéppont, kapcsolók, csatlakoztatási módok, energiaellátás, bevonat, talpak, szoftver, de még a szenzor is jobb (vagy minimum ugyanolyan jó). A görgő meg preferencia.
Van itthon G305 is.ennyi hét folyamatos használat után munkában, meg néha még otthon is, 55%-ra merült az akku, a progija szerint.
és nagyon szeretem! pontos, kényelmes, kurvajó!
egy napra visszaváltottam a g604-re az extra gombok miatt, de elég is volt. szabályosan utáltam a nap végére. inkább váltogatom a v3-on a profilt oda-vissza.és tudom, hogy úri huncutság, meg csak bebeszéltem eddig is magamnak, de mióta ezt az egeret használom, nem fáj a kisujjam!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
a dupla klikk így a felső gombon van, amin alapból a dpi váltás. táblázatnál használom főleg, megnyitja a cellát és ki is jelöli a tartalmát, amihez amúgy 4et kéne klikkelni gyorsan, így meg csak 2 dupla klikk. kivéve mikor a 2 cella közti csíkra kattintok véletlenül és leugrik a tábla végére a b*zi excel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd hátha használat közben bekopik a görgő gombja is. már sokat javult.
az oldalsók nekem járnak kb 1mm-t mire kattannak. hozzá lehet szokni, de kényelmesebb ha feszes. így már sokszor elmozdítom az egeret mire kattan. szétszedni meg még nem akarom.
g502x 40 körül van. fehér a talpán a csúszka annak is, de ez jobban siklik mindenen. de lehet, hogy a fele súlya miatt.Meg azért, mert ötször különb talpak vannak rajta, mint a Logi
genn,khöhh, –techen.
---------------------------------------------------------------
(#17) LLKobe: Tudom. Jó vicc. Ez feleannyiért minden létező metrika szerint háromfelé hugyozza. Tömeg, tömegkközéppont, kapcsolók, csatlakoztatási módok, energiaellátás, bevonat, talpak, szoftver, de még a szenzor is jobb (vagy minimum ugyanolyan jó). A görgő meg preferencia.
Van itthon G305 is. -
Narasim
aktív tag
a dupla klikk így a felső gombon van, amin alapból a dpi váltás. táblázatnál használom főleg, megnyitja a cellát és ki is jelöli a tartalmát, amihez amúgy 4et kéne klikkelni gyorsan, így meg csak 2 dupla klikk. kivéve mikor a 2 cella közti csíkra kattintok véletlenül és leugrik a tábla végére a b*zi excel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd hátha használat közben bekopik a görgő gombja is. már sokat javult.
az oldalsók nekem járnak kb 1mm-t mire kattannak. hozzá lehet szokni, de kényelmesebb ha feszes. így már sokszor elmozdítom az egeret mire kattan. szétszedni meg még nem akarom.
g502x 40 körül van. fehér a talpán a csúszka annak is, de ez jobban siklik mindenen. de lehet, hogy a fele súlya miatt. -
LLKobe
veterán
A G305 20k körül van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
végkövetkeztetés: ennyi pénzért nagyon jó ez az egér!
- az oldalsó gombokat nem szeretem, mert túl nagy a holtjáték
- a felület nagyon tetszik
- a görgő puhasága, fokozatmentessége kifejezetten tetszik
- a görgő alatti gomb valamennyire bejáródott, de nem az igazi. nem lehet vele biztosan duplaklikkelni pl
- asszonypajtásnak nem tetszik, mert nincs hüvelykujj tartó. megkapta a régi g602-met
- az optikája 1000dpi-re állítva, 1mm lod, pontos skypadon is, asztalon is, kék-filléres-ataris-retkes szövet padon is. basic sampling módban, 1000hz-en
- 3 nap, napi legalább 4 óra whirlwind barbározás alatt 5%-ot merült
- gyári talpak meglepően jók! ugye logitech 40ért?!
- makrókat szépen veszi, menti a saját memóriába, felső gomb duplaklikk, oldal-első gomb alt+f4 - a 4x-es árú logitech egerekkel ellentétben, ahol a makrókat nem tudom csak szoftverből elérni, hiába van azokban is belső mem!
- a súlya tökéletes! a g604 aaa elemmel is 3/4tégla ehhez képest.
- a g502x-et nem váltja le, hiába fele a súlya. az extra gombok hiánya miatt.Nálam effektíve nulla holtjátéka van az oldalgomboknak, nagyon feszesen vannak a helyükön.
A középső gombbal sincs gond. Neked a dupla klikk gondolom mappák megnyitásához és parancsikonok/fájlok indításához kell. Entert rábindolni próbáltad?
Inkább 60-65 az a Logihecc.

-
Narasim
aktív tag
megjött a lila pro. egyelőre fura, de még csak fél órája váltottam a bálnáról. 5ig még bejáratom. magamat is meg az egeret is.
az oldalsó gombok másnak is kb 0.8-1mm út után kattannak? nekem ez a g502-602-604 után nagyon fura és egyelőre nem tetszik.
a görgő alatti gomb mintha ragadna, emiatt sokszor duplaklikkelek vele. felengedéskor.végkövetkeztetés: ennyi pénzért nagyon jó ez az egér!
- az oldalsó gombokat nem szeretem, mert túl nagy a holtjáték
- a felület nagyon tetszik
- a görgő puhasága, fokozatmentessége kifejezetten tetszik
- a görgő alatti gomb valamennyire bejáródott, de nem az igazi. nem lehet vele biztosan duplaklikkelni pl
- asszonypajtásnak nem tetszik, mert nincs hüvelykujj tartó. megkapta a régi g602-met
- az optikája 1000dpi-re állítva, 1mm lod, pontos skypadon is, asztalon is, kék-filléres-ataris-retkes szövet padon is. basic sampling módban, 1000hz-en
- 3 nap, napi legalább 4 óra whirlwind barbározás alatt 5%-ot merült
- gyári talpak meglepően jók! ugye logitech 40ért?!
- makrókat szépen veszi, menti a saját memóriába, felső gomb duplaklikk, oldal-első gomb alt+f4 - a 4x-es árú logitech egerekkel ellentétben, ahol a makrókat nem tudom csak szoftverből elérni, hiába van azokban is belső mem!
- a súlya tökéletes! a g604 aaa elemmel is 3/4tégla ehhez képest.
- a g502x-et nem váltja le, hiába fele a súlya. az extra gombok hiánya miatt. -
Narasim
aktív tag
megjött a lila pro. egyelőre fura, de még csak fél órája váltottam a bálnáról. 5ig még bejáratom. magamat is meg az egeret is.
az oldalsó gombok másnak is kb 0.8-1mm út után kattannak? nekem ez a g502-602-604 után nagyon fura és egyelőre nem tetszik.
a görgő alatti gomb mintha ragadna, emiatt sokszor duplaklikkelek vele. felengedéskor. -
[Prolixus]
addikt
Na megjött nekem is a "sima" V3 változat, white only. A főklikkek elfogadhatóak, olyan középmezőny szerintem mind hangosság mint taktilitás szempontjából. Nehézségre nekem tökéletes, elég feszesek ezen is a klikkek. Ami kifogásolható hogy hangban hallható különbség van a jobb vs bal klikk között, van akit ez halálra idegesít, én is el tudnék élni nélküle de még nem annyira zavaró (nekem...bár mondom ez egyéni érzékenység kérdése).
Oldalgombok feszesek, taktilisek, hangban is elég homológak. Nekem nem nehezek ezek sem.
A görgő szerintem a gyenge pontja az egérnek, a fokozatok lehetnének sokkal jobban elkülönülők. Ez a TTC silver azért messze nem TTC Gold szint például (ezt ismerem, meg szeretem, ezért említem). Görgő alatti gomb szvsz túl nehéz, a gombok közül egyértelműen ez tetszik a legkevésbé.
Összeszerelési minőségre nem lehet panasz, nincs zörgér meg recsegés.
Ezen ugye nincs speckó coating, érzetre kb olyan a műanyag tapintása mint a G102/G305. Nekem azokon simává kopott a műanyag több helyen egy idő után, kíváncsi vagyok hogy idővel hasonló sorsra jut-e. Mindenesetre ha nem is jobb, de nem is rosszabb ilyen téren az egér, mint az "ihletforrás".
A gyári talpak borzalmasak (a non-Pro változaton nem PTFE van ugyebár), de kb azonnal cserélem Corepad Skatez pöttyökre, problem solved.
Konyhai mérlegen 58 grammot nyom a jeladó nélkül, lecserélt talpakkal. Szóval úgy tűnik mind a Pro mind a non-Pro esetén 3-4 grammal alulbecsülte a tömeget a gyártó. Bár G305 tulajok még így is pihekönnyűnek fogják érezni.
8ezer valamennyi forint volt, ennyiért ez egy ajándék egér. Végre visszatérhetek a régi kedvenc formámhoz, szóval öröm bódottá

Sztem a fun kedvérét veszek majd egy lila Pro-t is, kivi vagyok ahhoz képest mennyivel lesz rosszabb, illetve akkuidő menynivel lesz jobb.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
mentor_4
tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Aha, bár lehet, hogy először majd egy egér + dongle firmware update kell majd (ahhoz meg a letölthető driver).
Itt pl. az a felső gomb minimize (to taskbar), a két oldalgomb meg F5/enter.
-
Narasim
aktív tag
Amúgy a G305 tömege
–üresen: 74,5 gramm
–gyári elemmel: 99 gramm
–Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruza elemmel + alufólia galacsinnal: 82 gramm
–az előbbi Energizerrel, de leszedett tenyértámasszal: 74 grammA VXE V3 Pro itt is 54 gramm, de ha leveszed az alján lévő rekesz fedőlapját, akkor 53.
a tetején lévő gombot át tudom állítani, hogy makrót indítson? pl dupla klikk, app bezárás, asztal mutatása, vagy autofire?
közben megrendeltem végre én is.
-
Narasim
aktív tag
G102 volt az első egered, és nem vagy rá büszke?
Nekem egy Genius GM-6,

és akkora határ fos volt, hogy inkább kurzornyilak + spacebar kombóval vittem el a Dune 2-t az utolsó pályáig (oda már kevés volt a billentyűzet). Az fel sem merült bennem, hogy lemehetnék a sarki PC üzletbe nézni valami jobbat.
Rég volt, igaz se volt...Amúgy a VXE V3 Pro $$$. 1600 cpi/500 Hz/angle snapping on, állandó használattal kb. hetente egyszer kell tölteni. A fekete mellé szerintem veszek majd még egy lilát is.
ugyanez volt nekünk is!
gumi egérpadon nem volt annyira szar! highscreen 486 sx-25-höz járt. master of orion 1 alatt azért izgalmas volt eltalálni a hajókat is, meg a csúszkákat pláne.
csak a nagy kalapáccsal bírtuk szétverni, arra kifejezetten emlékszem
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem egy Genius GM-6,

és akkora határ fos volt, hogy inkább kurzornyilak + spacebar kombóval vittem el a Dune 2-t az utolsó pályáig (oda már kevés volt a billentyűzet). Az fel sem merült bennem, hogy lemehetnék a sarki PC üzletbe nézni valami jobbat.
Rég volt, igaz se volt...Amúgy a VXE V3 Pro $$$. 1600 cpi/500 Hz/angle snapping on, állandó használattal kb. hetente egyszer kell tölteni. A fekete mellé szerintem veszek majd még egy lilát is.
Amúgy a G305 tömege
–üresen: 74,5 gramm
–gyári elemmel: 99 gramm
–Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruza elemmel + alufólia galacsinnal: 82 gramm
–az előbbi Energizerrel, de leszedett tenyértámasszal: 74 grammA VXE V3 Pro itt is 54 gramm, de ha leveszed az alján lévő rekesz fedőlapját, akkor 53.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem egy Genius GM-6,

-
LLKobe
veterán
Jó cuccnak tűnik. Én jelenleg is G305-öt használok, és van egy tartalékban is ha valami baja lenne. Amúgy nemrég meghalt benne a balkatt, és ali-ról fillérekért lehetett másik, a gyárinál jobb mikrokapcsolót venni nyák-kal együtt, így forrasztani se kellett csak csavarozni.
De szívesen kipróbálnám ezt is. Ennyiért meg ajándék áron van.
-
[Prolixus]
addikt
Én még egy parakordos G100s-sel kezdtem komolyabban az egeres "szakmát". Aztán amikor bejött a G102, nagyjából az volt az egér amit ajánlottak mint méretben/formában leginkább hasonló cucc, úgyhogy váltottam.
Nagyon sokáig használtam a G102-őt, utána G305 természetesen. Aztán a G Pro Superlight megjelenése idején váltottam arra. Nagyon jó volt hogy ultrakönnyű az egér, de a forma sosem gyázött meg igazán, már túl nagy volt az én kezemnek/fogásomnak. Azóta azt meg céges gépen Keychron M3 mini-t használok, ami szintén egy jó egér, kisebb mint a G Pro, de az a forma sem lett a kedvencem. Úgy érzem összességében a G102/G305 volt az "én formám", úgyhogy ennek a motyónak most nagyon megörültem.

Én a sima "non-pro" változatot rendeltem a nagyobb akksi miatt, hát kíváncsi leszek hogy a speckó coating hiánya meg a rosszabb klikkek mennyire lesznek zavaróak (bár igazából rendelni kellene egy Pro változatot is hogy legyne összehaosnlítási alap. Annyira olcsó ez tényleg manapság hogy lehet rendelek egy olyat is, a szekrényben pihenő több G102 meg G305 úgy érzem könyörög
)Ja és köszi az írást, jó kis bemutató lett, külön piros pont hogy a lila változatról vannak "élő" képeink, nem is olyan rossz ez a szín.
-
Szellem.
nagyúr
-
endib
tag
Épp a G305 utódját keresem
-
Montanaxy
aktív tag
Hasonló az egeremhez, ami Logitech G102, a legjobb egerem valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI Alaplap!
- INNO3D GeForce RTX 5080 16GB // ÚJ // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GAMER alap! i9-14900KF / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámítOK

Van itthon G305 is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gumi egérpadon nem volt annyira szar! highscreen 486 sx-25-höz járt. master of orion 1 alatt azért izgalmas volt eltalálni a hajókat is, meg a csúszkákat pláne.

)