- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
A Key-83 a hatszögletű varrás miatt szinte nulla X vs Y tengelybeli sebesség eltérést eredményez, ezért abból a Mid valóban jelentősen gyors, de a Mid Raiden továbbra is gyorsabb. Artisan is így promozza, tesztek is ezt mutatják.
Egyébként ha teheted próbáld ki Artisan dotokkal ami pedig a jelenleg kapható leggyorsabb nem-üveg skate szövetre, úgy már tényleg mint a vaj, szinte üveg. (tapasztalatból mondom)
XSoft Raiden meg.. A Raiden mindig is a Mid-ről szólt, úgy hozza a top sebességet. Soft és Xsoft értelemszerűen lassabb, ne azt hasonlítsd a Key-83 hoz. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az, hogy nem igazán kapható, nem változtat azon, hogy a leggyorsabb Artisan pad. Ráadásul nem is kicsivel.
-
Szellem.
nagyúr
Nincs mit, de a cikkben még mindig a Raiden a "leggyorsabb" Artisan.

Igen. Az újgenerációs modellekkel elstartolt V2-vel voltak gondok (legalábbis a nem fehérrel), így azt parkolópályára tették. Hogy végleg-e, azt nem tudom, de remélhetőleg nem, mert a V1-ből egyre kevesebbet találni, főleg abból, ami nekem leginkább kéne még (M-es, Ninja Black XSOFT).
Igen és addig így is marad, amig nem lesz gyorsabb. A Shinden nincs sajnos, nem kapható. Ha majd lesz megint, akkor örömmel átírom. Amúgy lehet nálam volt ez, de a Raiden XSoft daidai sárga mellett, a Key-83 szerintem gyorsabb pad. Nálam árzetre az egereim gyorsabban futottak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA

Igen. Az újgenerációs modellekkel elstartolt V2-vel voltak gondok (legalábbis a nem fehérrel), így azt parkolópályára tették. Hogy végleg-e, azt nem tudom, de remélhetőleg nem, mert a V1-ből egyre kevesebbet találni, főleg abból, ami nekem leginkább kéne még (M-es, Ninja Black XSOFT).
Mármint a V2 végleg off, szóval a nem tudomot egy potenciális V3-ra értettem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA

-
e-newsee
addikt
"Maga a vevőegység kék/átlátszó műanyag, és az átlátszóságnak köszönhetően egy led jelzőfénnyel találkozunk..."
Hát... nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem ez a vevőegység a régi bazári BT/infra vevőkre emlékeztet. Tudjátok, amikor még divat volt ezeket a kütyüket átlátszó házba pakolni, hogy látszódjon az elektronika, mert az milyen menő már! Aztán még villogott is az arcodba valami reflektor fényerejű LED.

Ennyi pénzért kicsit elegánsabb darab is elfért volna mellé. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
niof
veterán
Artisan. Nem négyzet, hanem téglalap.
Shidenre különben sem akarnál semmit tenni a lehetőleg minél könnyebb – első osztályú és vaskos + lekerekített peremű PTFE tappancsokkal ellátott – egér helyett, mivel egy hibrid pad, és baromi gyorsan (szerintem kb. órák) lemészárolnád a szöveten lévő, üveggyöngyös hártyát. Hatványozottan céleszköz, és elég kényes.
De különben is elsősorban használati, nem dísztárgy.
Mindenesetre a deskpadokhoz ragaszkodással egy nagy rakás finomságból maradsz ki. Mint pl. a Shiden.Billencs alá amúgy is Keebmat (Premium Felt Edition) való.

Jó, hát bele lehet kötni, hogy téglalap, mert nem teljesen 1:1 az oldalaránya, de értsd jól!
Mindenesetre nekem beváltak ezek a teljes asztalt fedő padok. Maradok ezeknél. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez a Shiden Artisan, nem? Na, az nekem semmiképp nem jó, mert négyzet. Nekem ~85*40 cm-es padok jók, mert a billencs is azon pihen, és így az asztalt is lefedi. Régebben voltak kisebb padjaim, de mióta az első ilyen lepedő-méretűt megvettem, csak ilyet használok. Sokkal rendezettebb összképet ad, mint egy kis (vagy nagy) négyzet az asztal szélén. Egyébként az Infinity is cserés lesz, mert sajnos kihúztam a szálát egy helyen valahogy, és persze olyan helyen, ahol zavar. A másik sarkát meg már "elkoptattam". Cordura bevonatos padokban gondolkozom.
Artisan. Nem négyzet, hanem téglalap.
Shidenre különben sem akarnál semmit tenni a lehetőleg minél könnyebb – első osztályú és vaskos + lekerekített peremű PTFE tappancsokkal ellátott – egér helyett, mivel egy hibrid pad, és baromi gyorsan (szerintem kb. órák) lemészárolnád a szöveten lévő, üveggyöngyös hártyát. Hatványozottan céleszköz, és elég kényes.
De különben is elsősorban használati, nem dísztárgy.
Mindenesetre a deskpadokhoz ragaszkodással egy nagy rakás finomságból maradsz ki. Mint pl. a Shiden.Billencs alá amúgy is Keebmat (Premium Felt Edition) való.

-
niof
veterán
Ez a Shiden Artisan, nem? Na, az nekem semmiképp nem jó, mert négyzet. Nekem ~85*40 cm-es padok jók, mert a billencs is azon pihen, és így az asztalt is lefedi. Régebben voltak kisebb padjaim, de mióta az első ilyen lepedő-méretűt megvettem, csak ilyet használok. Sokkal rendezettebb összképet ad, mint egy kis (vagy nagy) négyzet az asztal szélén. Egyébként az Infinity is cserés lesz, mert sajnos kihúztam a szálát egy helyen valahogy, és persze olyan helyen, ahol zavar. A másik sarkát meg már "elkoptattam". Cordura bevonatos padokban gondolkozom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A fenti kombóval amúgy lazán átfújod az egeret a padon. Ezért mondtam, hogy érdemes kipróbálni.
-
niof
veterán
Egy Odin Infinity V2 XL padon használom ezeket az üvegpöttyöket. Néha szilikonspray-vel is megszentelem picit a felületet, bár túl nagy különbséget nem ad. Hidd el, a fent linkelt üveg nagyon gyors, és sokkal kevésbé tapad. Egy Razer DA V2 mini-re vannak feltéve. Nagyon szeretem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha már nem rakják fel a talpakat gyárilag, miért nem mellékelnek hozzá egy szett üveget is? Én mióta Ali-ról rendeltem üveg talpakat, eszembe nem jut a sokkal nagyobb ellenállású, és idővel elkopó PTFE-t használni. Persze, tudom, hogy nem mindenki kedveli, ha szinte ellenállás nélkül siklik az egér, és van, mikor egy kis fékezőerő jól jön, de az én preferenciáimnak jobban megfelel az üveg. Szóval, inkább az az érthetetlen, hogy egy 50k+ Ft-os egérben, ha már ilyen gesztust tesznek, hogy majd te felteszed a talpat, miért nem mellékelnek egy <500 Ft-os üvegszettet?!
Nem csak kedvelés kérdése, hanem nem is jó minden felülethez.
Inkább a négy Hyperglide pötty (vagy hasonlóan gyors pötty) + friss Shiden + 40 grammos vagy könnyegbb egér kombót próbád ki, ha sebességre vágysz!

-
niof
veterán
Ha már nem rakják fel a talpakat gyárilag, miért nem mellékelnek hozzá egy szett üveget is? Én mióta Ali-ról rendeltem üveg talpakat, eszembe nem jut a sokkal nagyobb ellenállású, és idővel elkopó PTFE-t használni. Persze, tudom, hogy nem mindenki kedveli, ha szinte ellenállás nélkül siklik az egér, és van, mikor egy kis fékezőerő jól jön, de az én preferenciáimnak jobban megfelel az üveg. Szóval, inkább az az érthetetlen, hogy egy 50k+ Ft-os egérben, ha már ilyen gesztust tesznek, hogy majd te felteszed a talpat, miért nem mellékelnek egy <500 Ft-os üvegszettet?!
-
Szellem.
nagyúr
Köszi a pontosítást.
Azt viszont most látom a Shindekai megszünt. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Azt bevallom, hogy sosem (volt) Raiden padom, bár mindenki azt mondja az a leggyorsabb Artisan pad."
Nem. A Shidenkai a leggyorsabb. Messze. Jóval gyorsabb, mint egy akár MID Raiden.
Van mindkettő. Shidenből több is.
-
Oposszum
tag
Jó lett az írás. Nekem ebből a v1 van, szerintem is elképesztően jó minőségű egér, nálam szerencsére betalált a méret is, csak javasolni tudom ha valaki szemezik vele. Annyit hozzátennék, hogy ez lényegében (kb. 98%) a Razer Viper mini forma.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UV-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenesetre a deskpadokhoz ragaszkodással egy nagy rakás finomságból maradsz ki. Mint pl. a Shiden.