- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
.LnB
titán
Dobok be pár képet a fehérről:
-
.LnB
titán
Hosszú őrlődés után, végül megrendeltem az egeret, és akkor már egy 99G Air egérpadot is hozzá (mert nagyon olcsó). Így lett nekem a csomag 35k. Kíváncsi leszek rájuk. Végül a fehér egér maradt. Hiába frankó a narancssárga, az az ATK logo... Pedig ha játszom, akkor úgy se látnám, de nem..
Köszi az írást, segített a választásban.
Remélem nem lesz kicsi az EC1-A után. De ahogy néztem, nekem kisebb tenyerem van a tiednél.
-
-
-
.LnB
titán
Nagyon nézegetem ezt az egeret. Ezért köszi is a leírást, mert sokat segített a keresgélésben. Lehet, hogy kellene valami a mostani EC1-A-m helyett, ha már újra elkezdtem CS2-ezni. És mivel eddig régebben mindig ilyen nagyobb ergo egereim voltak, így valószínűleg ez lenne a legjobb választás ár/érték arányban. Ez mellett még ami nagyon bejön, az a Pulsar Xlite (abból vagy medium, vagy large kellene sztem). De az jóval drágább.
Ez a narancssárga nagyon bejön. Mégsem tudok elsiklani az felett az ATK logo felett az egéren. Mintha valami 13 éves Dragon Ball fan rajzolta volna.. Iszonyat gagyi.
Szóval ha veszek ilyet, vagy narancssárga lesz, de akkor a logóra megy tape. Vagy fehéret veszek, mert ott alig látható a logó (és ez a valószínűbb).
Egyébként volt szerencséd esetleg az Xlite-hoz? Az minőségibbnek tűnik kicsit. A valóságban is az?
-
mepet
addikt
Az ultra volt ennyi. De csak volt, ~1 honapja neztem, 19500Ft volt, le volt mentve a link, de mar 30000 korul adjak. Jol befutott a cucc ezek szerint... Ha ezt sejtem, most en lennek az apro kiralya.
En is csak az ultrat vennem termeszetesen, hiszen csak az tudja a 8K-t. Nekem pedig fontos, hogy a leheto legeslegjobb specifikacioval rendelkezo hardvereket hasznaljam. 128Giga RAM van a gepemben, pedig 32 is nevetve eleg lenne. Proci magokbol sosem eleg, pedig a jatekok ki sem hasznaljak. SSD-bol is a leggyorsabb kell, pedig kb semmit sem szamit. Billentyubol csak a wooting, mert tized milliszekundomokkal gyorsabb. Stb, stb... Szerintem sokan vagyunk igy, a szamok buvoleteben. Es kiraly erzes, mikor tudod, hogy a legjobbat birtoklod es hasznalod. Kivanom mindenkinek, hogy atelhesse ezt az elmenyt!
-
-
mepet
addikt
Wow, ezt nalunk ennyiert adjak? Alin pont a fele...
-
-
omfgk
veterán
ATK egérpad-hoz még annyit hozzátennék ,hogy fektetve van ez is szállítva. Hiába a legolcsóbb ATK egérpad.
Ami több szempontból nagy előny.
Dobozból kivéve rögtön 100%-ban ki van terülve. Egyetlen cm2 sincs ami picit is eltér ilyen szempontból.
És ez segít a tapadásban is. Tehát hiába csak sima olcsóbb gumi, ha a teljes felület 100%-ban felfekszik az asztalra, az jobb mintha egy drágább gumi csak 70%-ban fekszik fel.Nálam ilyen volt az Odin Infinity.
Jobb minőségű gumi, de sose lapult ki 100%-ban. A széleken a varráshoz közel mindig maradt egy kis rész ami nem volt tökéletes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ATK Blazing Sky Z1 Ultra gamer egér Ahogy a korábbi bejegyzésemben írtam, nekem mindig is tetszettek az ATK egerei....
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest