- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Az árukon kívül nem sok akad.
De a bővülő választéknak mindig örülünk.
Mik a következő kiszemeltek ha szabad érdeklődni?
Egy whislist-et is szívesen látnék, kábeles meg mentes is(mousepadokról is ha van kinézett).Nálam kezd fogyni a listás egerek száma, és kezdenek nehezen listára kerülni a újdonságok.
Ez főleg az én árérzékenységem miatt lehet, minél több egerem lesz, annál olcsóbban kéne a következő, hisz már sok formát/méretet lefedtem a meglévőkel, valamit adniuk kell, mutassanak ujjat vagy olcsónak kell lenniük.
Persze ez mindenkinél máshogy alakul, ízlések és pofonok meg ki mit tud megengedni manapság, de ez megint egy másik topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Amikor megláttam az első ATK Blazing Sky X1Ultimate kicsomagoló videót, akkor azonnal akartam egyet. Nagyon tetszett...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest