Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Pajac: Gigászkalmár
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Én egy narancs Z1-et vettem (Iponban le van/volt árazva 28K-ra). Viszont nekem az alap egér felülete inkább csúszós volt. Már azon voltam, hogy visszaküldöm, de csak felraktam a bal oldalára a csúszásgátló matricát. Ég és föld... Nem is értem, hogy alapból miért nem azzal van ellátva az egér. Valószínű a bal oldalára is fel fogom rakni. Bár ott azt néztem, hogy kitakarja az odafestett márkajelzést. A 2 gombra nem szükséges.
Amit viszont nem tudok, hogy a maradék 2 kisebb csík hova való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
lo Amikor megláttam az első ATK Blazing Sky X1Ultimate kicsomagoló videót, akkor azonnal akartam egyet. Nagyon tetszett...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest