Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nálam ez nem minden egérpadnál vált be. Például van egy GP5 Litus padom, lepedő méretű. Az istennek nem tapadt oda a lakkozott fa asztalomhoz. Sajnos nagyon vékony két oldalú ragasztót kellett több helyre réragasztanom, hogy ne mozogjon a padomon. Van aki azt mondta, hogy a hajlakk is jó lehet, de na...

-
Nekem eddig amikor kicsomagoltam az Artisan és az ATK padokat, új korában nem volt gond a tapadással. Aztán ahogy cserélgettem a padokat és visszaraktam őket, akkor vettem észre amit írtál, hogy nem úgy tapadnak már mint legelőször. Nálam a bevizezés az ami bevált. Bevizezem, annyire megtörlöm, hogy legyen nagyon vizes és utána feltapad. De az tény és ebben egyetértünk, hogy az ATK Duckbill, meg az X83 jobban tapad a sokadik feleszedés után is mint az Artisanom vagy a Lamzu Energon padom.
A ruha hengeres vackot én egyszer próbáltam és soha többet. A poron aljról nem szed fel semmit, a szövet részt meg roncsolja. Megtépi. Semmi értelme, csak ront a helyzeten.
-
omfgk
veterán
Az új egérpad minden, csak nem tiszta.
Rengeteg apró porszem van rajtuk. Nagy felület, alja még tapadós is, és klasszul összeszedi a porréteget, mivel nem chipgyártásban utaznak, ebből lesz is a gyártósoron. Frissen mosott egérpadot rádobjuk a frissen portalanított asztalra. Ez a teszt.
A víz meg ugye elég gyorsan elpárolog. Amíg a felületi feszültség segít, nyilván tapad, de utána?
A lényeg ,hogy mit tett a finom porral előtte.Glicerines szappan. Konkrétan jobb lesz mint újkorában.
Azt a hengeres marhaságot ami ismét terjed, talán az egér topikban meg csináljuk mindig az ellenségünk egérpadján. Aztán 10 ilyen tisztítás után nézzük meg mikroszkóppal ahogy szöszösödik.
-
Csandi
addikt
Ezt most nem értem.
A egérpad aljára ha fröcskölsz egy kis vizet akkor az teszi igazán tapadóssá, ehhez nem számít mikori meg milyen állapotú. Vadiúj Raiden Mid amit akkor bontottam ki, frissen takaritott asztalon szintén csúszkált nekem (jó kis ikeás fényes felület), ment rá egy kis víz, egyből odatapadt mintha eggyéváltak volna és felszedni is úgy jön mintha feltépnéd.
Kurosun egérpad poron base-ével ugyanez volt a helyzet.
Meg a fürdőszobás hasonlatot sem értem, ott magunkat mossuk, de az egérpad aljához nem érsz hozzá, és az asztalt sem viszem be a fürdőszobába letakarítani.
-
-
omfgk
veterán
X83 felülete nekem nem jött be, szerintem azért mert a sebesség miatt annyira sűrű szövésű ,hogy igazából nem lesz ez soft, inkább mid.
Viszont a Poron alja az jobb mint egy Artisan-nak. Legalábbis a nálam járt Zero-nál lényegesen jobban tapad. Az csak akkor volt igazán tapadós ha kicsit terhelte az ember. Az X83, egy 50 grammos egérrel se megy már sehova. Oldalirányba meghúzva olyan mintha oda lenne ragasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest