Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Az volna a kérdésem, hogy egy HD4650 videókártya mellé milyen procit érdemes venni ami alap órajelen mindenféle tuning nélkül teljesítményben illik a kártyához?Átlag netezős kis költségvetésből összerakott otthoni gép lesz, plusz néha egy kis játék régebbi játékokkal (CS:S,DoD:S,CoD2).
köszi.
-
fekeandras
őstag
válasz
birozoli7800
üzenetére
2,8Ghz környékén mindkettőt kihajtaná szerintem.Én a 4670-et venném.Már most is gyakorlatilag egyenértékű egy 3850-el (és kevesebbet fogyaszt) ha még csiszolják a drivereket kicsit talán egy hajszállal még jobb is lesz nála.
De ki tudja sajnos nem látok a jövőbe...
-
fekeandras
őstag
Itt nálunk Kalocsán: 25,9e a Sapphire 4670.
(Az eladó gyerek arról akart +győzni, hogy 256bit-es.Mi a f@xnak ül egy ilyen hülye hozzá nem értő ember egy ilyen helyen?
)
Webáruházból ingyen postával: 18,5-20e között.És csodálkoznak hogy senki nem akar tőlük vásárolni itt helyben.Kis picsa város de 4db pc bolt van.LOL
Legalább próbálnának meg kicsit versengeni a vevőkért. -
fekeandras
őstag
A jövőben megjelenő játékokra gondolt az ember.A majdnem full is egy elég tág dolog.Lehet, hogy el lehet játszani majd vele 1280-ban a jövőben megjelenő játékokkal.De, hogy nem majdnem full-on az tuti.Csak ezt akartam mondani.Amúgy nem a kártyát fikázom ezzel.Én is pont egy ilyet tervezek beszerezni.

Egy Sapphire-t.Mert ha már ATI akkor nálam csak Sapphire jöhet szóba. -
fekeandras
őstag
Bluefish, Lap Studio és társai...

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Az eladó gyerek arról akart +győzni, hogy 256bit-es.Mi a f@xnak ül egy ilyen hülye hozzá nem értő ember egy ilyen helyen?
)
.Ezzel ültetted a bogarat a fülembe.Nekem amúgy is csak a régebbi játékokhoz kell esetleg CoD4 multihoz.Arra meg tökéletes.Főleg ennyiért...