Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nekem SpeedR mondta, hogy nem jó, ha jól emlékszem, bővebbet nem tudok erről. Hűtést csak használtan érdemes venni, az biztos
Az meg igaz, ha valami 10+ éve működik, akkor nyilván stabil, ha még drágább is, megéri a felárat. Pl ebben a boltban vettem fasza BD-t ami gyári döglött volt egyik modul részéről, 2 napra rá kicserélték, közbe meg adtak csereramot, a sráccal beszéltem, a vga-t is meg lehet hallgatni üzemközben, én nem webshopolok, ilyen szolgáltatásokat nem tud adni, ráadásul iponon kívül nincs garfutár tudtommal sehol. Azt mondjuk lexarom, hogy procra 1 évet adnak, te is tudod, magától nem döglik, talán 10000:1 arányban. 1ébként sztem az intel is cserélné 3 éven belül, persze akkor nem, ha megfőzte valaki ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#7087 mcs : Nem jutottam odáig, az a rohadt eső
menni meg nem nagyon tudok most a lábam miatt, de lehet holnap visszamegyek, más dolgom is lenne, viszont nem hiszem hogy megvenném, + 8.5k-ért 512-es msi 4850 van náluk, loadon többet fogyaszt oké, de erőben is durván jobb és nem sokkal drágább, nehéz ügy

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az meg igaz, ha valami 10+ éve működik, akkor nyilván stabil, ha még drágább is, megéri a felárat. Pl ebben a boltban vettem fasza BD-t ami gyári döglött volt egyik modul részéről, 2 napra rá kicserélték, közbe meg adtak csereramot, a sráccal beszéltem, a vga-t is meg lehet hallgatni üzemközben, én nem webshopolok, ilyen szolgáltatásokat nem tud adni, ráadásul iponon kívül nincs garfutár tudtommal sehol. Azt mondjuk lexarom, hogy procra 1 évet adnak, te is tudod, magától nem döglik, talán 10000:1 arányban. 1ébként sztem az intel is cserélné 3 éven belül, persze akkor nem, ha megfőzte valaki ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
menni meg nem nagyon tudok most a lábam miatt, de lehet holnap visszamegyek, más dolgom is lenne, viszont nem hiszem hogy megvenném, + 8.5k-ért 512-es msi 4850 van náluk, loadon többet fogyaszt oké, de erőben is durván jobb és nem sokkal drágább, nehéz ügy