Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán

Én is hasonlóan látom.
Kicsit csodálom, hogy a 4670-et 128bittel dobták piacra. Azt hittem már a középkategóriában is átálltak a nagyobb bitszélességre.
A 4850 már teljesen okés lenne, csak nem annyiért, amennyiért mostanság lehet kapni.
37-38k-t még kiadnék érte, de ennyiért se sok helyen találni, ráadásul azok is többnyire az alap szarhűtősek. 
4830 ígéretesnek tűnik, lehet, tényleg érdemes megvárni. Vagy várok még egy hónapot, akkor lenne lóvé egy 4870-re is akár. Viszont én nem játszom 1280x1024 felett, ehhez pedig nincsen szükség felsőkategóriás vga-ra.
Aggregátor: viszont textúrázásban meg a 4670 jobb.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

37-38k-t még kiadnék érte, de ennyiért se sok helyen találni, ráadásul azok is többnyire az alap szarhűtősek.