Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
válasz
sirdond
üzenetére
Előkerestem neked a leírást, de sajnos a képek már nincsenek benne. Talán találsz benne valami hasznosat. Szeretnék segíteni, de látatlanban nem tudom megmondani, hogy mit néztél el.
Szerintem is a pontos érintkezéssel van valami gond. Ha mindent jól csinálsz, akkor kizárt, hogy a csavarokat erőltetni kéne. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy szedd szét, olvasd el a leírást és kezd előröl. Ne "tépd" meg a csavarokat, mert tönkreteszed a kártyát. -
sirdond
őstag
válasz
sirdond
üzenetére
na, valóban nem érintkezett rendesen ezért volt olyan magas a hőfok, de nem mertem jobban meghúzni a szegény csavarokat, mert így is beletört 2 darab
még szerencse,hogy minden szir-szart elrakok azzal az indokkal,hogy majd jó lesz egyszer és most valóban így lett
volt itthon 4db ugyanolyan méretű csavar, már kinézetre is masszívabbak, ezekkel szereltem fel és egyből jobb lett
idle 32 fok 5perc szőrös fánk után a furmarkban 49 fok
ugyanez gyárinál idle 41-2 fok, 5 perc fánk után 81 fok
szóval valóban sokkal jobb és persze sokkal halkabb is
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
volt itthon 4db ugyanolyan méretű csavar, már kinézetre is masszívabbak, ezekkel szereltem fel és egyből jobb lett