Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
gyuri81
üzenetére
Én ezért nem matekozok azon, hogy ha van egy gyárilag halk hűtős cucc +5 rugóért a többihez képest, akkor inkább megveszem, minthogy mindig ezzel szívjak. Ezért vettem meg a sokak által szidott (számomra érthetetlen módon) GigaByte 6870 SOC-t. Terhelés nélkül a 460-as Superb-nek nagyobb hangja van, pedig állítólag halk táp. Végülis most már az egy F12-vel helyettesítve a gyári ventijét.

-
válasz
gyuri81
üzenetére
Azért alapon (nem húzva) sok az idle is, meg a load is. Nekem legalább 10 fokkal alacsonyabb.
Igaz, a kétventis változat. de a vapor-x-nél jobb szimpla hűtő meg nincs. El kellene töprengeni a ház szellőzésén: az a 8 centis venti valszeg nem ér semmit. A 12 centisek légáramlása tiszta, nem akadályozott? A ház maga szellős helyen van, vagy bepaszírozva az asztal és a fal közé pl..?
A táp merre van? cpu szellőzés?ui.: maga a hőmérséklet nem magas és nem is fontos, a 80 fokot lazán bírja bármeddig, de a 60%-os venti az biztos üvölt. Nem kéne 50-55% fölé engedni; a hatásfoka sem javul e felett. Próbáld leszabályozni. A házfal leszedés áétalában nem segít, mert pangani fog a levegő a légcsatorna helyett, ezenkívül még porosodik is. Persze egy próbát megér...

ui2.: én a 12.2-t használom még és gond nélkül. a 12.3 sokaknak bugos volt. Az újat meg még nem is vettem észre

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3060Ti Gaming X Trio
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

30%-os ventifordulaton lesz ennyi, amit nem is hallasz a vinyótól.