Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
kely1988
üzenetére
Láttam én már sok okos dolgot, szóval inkább az alapvető dolgokat kérdezem meg először.
Csak pár példa:
- gép úgy néz ki, mintha belehánytak volna, de nem jó csináljam meg. Alaplapon valami érdekes trutyi. Ez mi? Ja tegnap buli volt lehet valaki belehányt...
- IDE kábelen 2 eszköz csati van, emberünknek 3 kellett rá, fogott egy ide kábelt levette a csatit a végéről, random ráerőszakolta a másik kábelre valahová, még oda is ragasztotta és rákötötte a vinyót, majd jött a géppel, hogy nem működik
- nem jó a vga, nem ad képet, nézem valami barna izé van a kártya felső oldalán, ez mi? Lehet hogy csoki, mert ettem a gép előtt és leesett, nem találtam hová, de akkor ez lesz az... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
kely1988
üzenetére
Szerintem futtass egy vantage vagy egy 11-et
3dmark 06 már nem nagyon mérvadó.Egyébként ezen az oldalon csomószor rossz adatok jelennek meg, én is néztem hogy a konfigommal vantage-ban 16100-at kaptam és van akinek 17-18K van.
Csak épp érdekes modon ugyanazzal a procival nekem a CPU score 12.700, neki meg 31.500.
-
-
miresz
veterán
válasz
kely1988
üzenetére
Egyértelmű 6870.
(#14748) HartgeH3-2.8: Ez mind ok,de hogy jön ebbe a topicba a 6970-es kártya? Egyébként a legnagyobb gyártóknál is előfordul.Shappire-nál is.
Ez a te topicod:AMD Radeon HD 6950 / 6970
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kutya topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest