Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Rocket te másoltad bele a hozzászólásodba amit írtam. Olvasd már el, hogy hol került elő benne a feszültség.
Enyhe üldözési mániát vélek felfedezni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a Hynix kategorizál hét különböző memóriát, de amikor rendelnél, akkor azt mondja, hogy az nincs, vidd ezt.
Azért ennyire nem amatőrök ezek a gigacégek. Az AMD-nek pedig nem kell elérhető mennyiség. Nem tudom, hogy feltűnt-e már, de az AMD nem gyártó, hanem GPU tervező. 
Mi az AMD teszttermékével teszteltünk. Ennek köze nincs a referenciatermékhez. Szintén ott a linkelt kép, ahol le van írva, hogy Channel Only. A teljes doksit nem adhatom oda, mert ennek még nekem sem kellene, hogy meglegyen. Még a végén eljutnak a céges szivárogtatókhoz.
Lebukni szeretne a legkevésbé. Elhiheted.
Egyébként a kvalifikációs adatok vannak benne.Nagyon zsír, hogy a review-eken szép T2C memóriák vannak, de mi van a kereskedelmi termékekkel??? [link] - ajánlom figyelmedbe ezt az írást. Nem VGA, de jól mutatja, hogy a kereskedelembe nem az a termék kerül, amit az újságírók és a tesztelők megkapnak!
Egyébként nem a T2C memóriával van gond, szerintem a T2L a ludas, mert abból van két verzió ugyanarra a sorozatszámra eltérő paraméterekkel.
Ezt megnézheted a belinkelt Hynix listából. A T2C memória ott van a HD 6870-en, nuku probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xbox Series X|S
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Enyhe üldözési mániát vélek felfedezni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért ennyire nem amatőrök ezek a gigacégek. Az AMD-nek pedig nem kell elérhető mennyiség. Nem tudom, hogy feltűnt-e már, de az AMD nem gyártó, hanem GPU tervező. 
Egyébként a kvalifikációs adatok vannak benne.