Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz rocket #5709 üzenetére

Rocket te másoltad bele a hozzászólásodba amit írtam. Olvasd már el, hogy hol került elő benne a feszültség. ;) Enyhe üldözési mániát vélek felfedezni. ;]

Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a Hynix kategorizál hét különböző memóriát, de amikor rendelnél, akkor azt mondja, hogy az nincs, vidd ezt. :D Azért ennyire nem amatőrök ezek a gigacégek. Az AMD-nek pedig nem kell elérhető mennyiség. Nem tudom, hogy feltűnt-e már, de az AMD nem gyártó, hanem GPU tervező. :)

Mi az AMD teszttermékével teszteltünk. Ennek köze nincs a referenciatermékhez. Szintén ott a linkelt kép, ahol le van írva, hogy Channel Only. A teljes doksit nem adhatom oda, mert ennek még nekem sem kellene, hogy meglegyen. Még a végén eljutnak a céges szivárogtatókhoz. :) Lebukni szeretne a legkevésbé. Elhiheted. :P Egyébként a kvalifikációs adatok vannak benne.

Nagyon zsír, hogy a review-eken szép T2C memóriák vannak, de mi van a kereskedelmi termékekkel??? [link] - ajánlom figyelmedbe ezt az írást. Nem VGA, de jól mutatja, hogy a kereskedelembe nem az a termék kerül, amit az újságírók és a tesztelők megkapnak!
    Egyébként nem a T2C memóriával van gond, szerintem a T2L a ludas, mert abból van két verzió ugyanarra a sorozatszámra eltérő paraméterekkel. :) Ezt megnézheted a belinkelt Hynix listából. A T2C memória ott van a HD 6870-en, nuku probléma.

Új hozzászólás Aktív témák