Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
válasz
alibaba78
üzenetére
Mivel én még csatázok a Gigabyte-al küldtem nekik a kérdéseikre válaszokat. Eddig egy napon belül válaszoltak, de most gondolom mazsolázgatják a log-filet amit küldtem. Mivel nagyon unom a banánt, így ha hétfőre nem adnak igazolást, hogy garanciális csere jogos, akkor elkezdem a hadjáratomat a Gigabyte ellen.Ráadásul már 2db giga HD6850-ről van szó, amelyeknek a serial és LOP. Number számát(fotó) is elküldtem nekik. Na ez lesz az igazi reklám nekik! A harvderker szervizese csak akkor hiszi el, hogy hardveres a hiba, ha a Gigabyte elismeri, mert ő szerinte driveres hiba van... szóval egy kicsit 22-es csapdája, mert a magyar antifogyasztóvédelmi faszokhoz hiába megyek, azt se tudják mi az a VGA... Annak idején már volt csörtém az anti Fogy.véd.-el, mert azt se tudják, hogy a fogyasztóvédelmi törvény miről szól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest