Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
kisJack
üzenetére
Sokszor a jobb hűtést, esetleg a kis gyári tuningot/válogatott GPU-t kell megfizetni. De olyan is van, hogy csak a "márkát" kell megfizetni. Egyes gyártók a referenciakártyákért is hajlamosak jóval többet elkérni. Én ~3 éve, amikor vettem a 8800GTS-emet, végül az Inno3D mellett kötöttem ki, kb. egy tizest spóroltam így, hogy egy kevésbé neves gyártót választottam. De voltak olyan kártyák is, amik 20ezerrel voltak drágábbak. Ja, és referenciakártyák voltak.
HANDO88: Nekem is PCIExpress 1-et tud az alaplapom. Kb. annyi a hátrányunk, hogy rá kell dugni egy tápcsatit a kártyára. Onnantól ugyanolyan jól megy.
-
fereg
tag
válasz
kisJack
üzenetére
Többnyire az egyedi hűtés miatt drágábbak, de sok minden meghatározó lehet boltonként -> nagyker milyen áron adja, üzlet haszonkulcsa stb...Van aki nem ad hozzá semmi extrát azért olcsóbb, de pl egyik jóbarátom Asus-t vett, kapott hozzá bőr cd-tokot...
Néha megéri egy pár ezrest még rááldozni egy jobb hűtéssel ellátott kártyára, mint utólag cserélni ha szükség volna rá.HANDO88: kisJack HD6870-ről beszélt pár hsz-al feljebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- FragPunk teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Néha megéri egy pár ezrest még rááldozni egy jobb hűtéssel ellátott kártyára, mint utólag cserélni ha szükség volna rá.