Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Sztem nekem gyengébb konfigom van, de 24-es 1920x1200-as Samu moncsim és az általad említett játékok szinte mind gyönyörűen futottak (igaz az élsimítást nem szoktam használni, max. 2x-esen). A GTA4 is csak a procimból kifolyólag akadt...
Ha tudsz kötni ésszerű kompromisszumokat (élsimítás meg motion blur ahol lehet off), akkor nem hinném, hogy gondod lesz.
-
zserbox
őstag
válasz
volvoguy
üzenetére
egyszerű:
megveszed azt a fullHD monitort amelyik játék megy fullon azt úgy játszod ami nem azt meg 1600*900 azt cső!(mert ugye csodák csodájára a fullHD monitor kisebb felbontást is meg tud jeleníteni és ha nem vmi lowendes elektronikájú monitort veszel akkor jól interpolál és kész)
de amúgy ezt nked kell eldönteni mi nem tudjuk helyetted megmondani h. mi szebb neked a fullHD medium vagy 900p high beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest